Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Egyre több férfitól hallom, hogy nem kell a nőknek a jófiú, csak az, aki rosszul bánik velük.

A nemek háborúja bedurvult

Lehet, hogy csak én érzem azt, mintha nők és férfiak kétfelé eveznének?

Túl sok nő hiszi azt, hogy a férfiak úgy viselkednek, mint a filmeken. És ezt is várják el tőlük. Aztán meg jön a hatalmas pofára esés.

Társkereső mélypont. Köszönöm, de inkább egyedül élem le az életemet!

A férfi és a foci

Közeledik, mit közeledik, száguld felénk az Európa bajnokság, hamarosan a fociról szól majd minden. Kezdő barátnőknek és rutinosabb feleségeknek gyűjtöttük össze mindazt, amit a férfi és a foci viszonyáról tudni kell.

Szubjektív válogatás a társkereső pasikból.

Vannak persze apróbb női elvárások, amik teljesíthetőek. És vannak nagyobbak, amik nem, mégis újra és újra felbukkannak.

Ne nézd bolondnak a bolondos zoknisokat! A hiánypótló tanulmány megmagyarázza azt is, hogy miért.

A férfiak a Marsról jöttek, a nők pedig a Vénuszról. Ez a népszerű mondás arra utal, hogy amíg a pasik állandóan háborúznának, a nők folyton szerelembe esnének. Elég nagy különbségnek tűnik, igaz?

A házasság nagyszerű dolog. A házasság kemény dió. Egy remek férjjel viszont sikerülhet!

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280