Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Adatvédelem

Adatvédelem
2015
márc.
02

A Média Online számára fontos cél a oldalborda.hu látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme. Ezért elkötelezi magát arra, hogy a látogatók személyes adatait a vonatkozó jogszabályoknak teljes körűen eleget téve kezelje, s így segítse a látogatók biztonságos internethasználatát.

Jogi nyilatkozat

A jogi nyilatkozat alábbi leírásában a Honlap az oldalborda.hu weboldalt, a Látogató a Honlapot látogató olvasót, az Üzemeltető pedig a Honlap üzemeltetőjét (Média Online) jelenti. Az Üzemeltető céges adatai:

Média Online Bt.
Székhely: 1044 Budapest,Béke tér 4.
Adószám: 21196054-2-42
Cégjegyzékszám: 01-06-748766/4

A Látogató a Honlapot általában ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A Honlap használatának ténye azt jelenti, hogy a Látogató tudomásul vette az Üzemeltető jogi nyilatkozatában közzé tett feltételrendszert. Az Üzemeltető által kiadott weboldal teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerinti védelem alatt áll (erről bővebben itt olvashatsz: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900076.TV). Az Üzemeltető arra törekszik, hogy a Honlapot folyamatosan a lehetőségeik szerinti legmagasabb színvonalon tartsa. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az Üzemeltető felelősséget nem vállal. Az Üzemeltető mindennemű változás - ide értve az esetleges szünetelést és megszüntetést is - jogát fenntartja.

A Látogatók által megadott személyes adatokat az üzemeltetők bizalmasan kezelik, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adják tovább. Az Üzemeltető az általa rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthet, amelyek azonban nem alkalmasak az egyedi adatokkal való összekapcsolásra.

A Honlap szolgáltatásai számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaznak, amelyek az Internet egyes pontjaira, pl. más weboldalakra vezetnek. E weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adatkezelési, gyakorlatáért az Üzemeltető nem vállal felelősséget. Az Üzemeltető lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárja. Úgyszintén kizárja felelősségét az üzemeltető azokért az adatokért, hirdetésekért, közleményekért, amelyeket az általa működtetett weboldal lehetőségeinek kihasználásával a Látogatók közvetlenül helyeznek el a weboldalon. A Honlapon megjelenő fizetett hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés megrendelője tarozik felelősséggel.

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280