Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A stáb

A stáb
2015
márc.
02

Mi megmondjuk a tutit a csábító Évákról, a lehengerlő Ádámokról, vagyis a lányokról és a fiúkról. A randitól a szakításig, hozzánk tartozik az egész Paradicsom. Végre együtt minden, amit tudni akartál a párkapcsolatokról, akár romantikus, akár macerás.

Az Oldalborda.hu kiadója:

Média Online Bt.
1044 Budapest, Béke tér 4.
Adószám: 21196054-2-42
Cégjegyzékszám: 01-06-748766

Szerkesztőségi e-mail: magazin [kukac] media-online [pont] hu

Médiaügynökség és hirdetési szervező:

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280