Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A nők elképesztő és irreális elvárásokkal vannak a férfiak felé!

A nők elképesztő és irreális elvárásokkal vannak a férfiak felé!
2016
máj.
30

Túl sok nő hiszi azt, hogy a férfiak úgy viselkednek, mint a filmeken. És ezt is várják el tőlük. Aztán meg jön a hatalmas pofára esés.


Bár a nők hangját jobban hallani, akadnak férfiak is, akik megfogalmazzák, hogy miért van ma annyi társ nélküli ember. Ők úgy vélik, hogy a gyengébbik nem elvárásai nőttek olyan hatalmasra, hogy már csak néhány szerencsés tud megbirkózni velük. Szerintük a romantikus regényeken és filmeken edződött hölgyek szemében csak és kizárólag Mr. Tökéletes lehet a befutó.
Íme, a 7 leggyakoribb túlzó női elvárás!

1. Egy férfi mindig pontosan azt mondja, amit a szíve hölgye hallani akar

A nők úgy képzelik, hogy a férfi mindig pontosan akkor és azt fogja mondani, amit ők hallani szeretnének. Miközben szerencsétlen azt sem tudja, hogy mi az. Ez egy filmekből vett klisé, amikor a főszereplő valami nagyon romantikusat mond a tökéletes pillanatban, amitől a főszereplőnő azon nyomban elolvad. Sajnos ez a való életben ritkán történik meg. Az viszont annál gyakrabban, hogy a férfi éppen ellenkezőjét mondja annak, amit a nő vár. A pasik már csak ilyenek.

2. Egy igazi pasi mindig harcol a nőért, mindegy mi történik!

A mindennapokban sajnos ritkán fordul elő, hogy a férfi legyőzve az összes akadályt és a szigorú jegykezelőt, utánunk rohan a repülőtéren, hogy még a felszállás előtti pillanatban lerántson a gépről és őszinte szerelmet valljon. Sajnos az sem túl életszerű, hogy egész éjjel kinn áll a házunk előtt a szakadó esőben, arra várva, hogy visszafogadjuk, és végre forrón szerelmet vallhasson. A pasik is sokat dolgoznak azon, hogy egy kapcsolat működjön, de azért ne körítsük meseszerű elemekkel, nem fognak őrültségeket csinálni csak azért, hogy királylánynak érezzük magunkat.

3. Egy férfi megérti a nőt

A nők gyakran álmodoznak olyan férfiiről, akik minden apró-cseprő dolgukat megérti, Hahaha! A nők és a férfiak teljesem máshogy működnek, és másként gondolkodnak. Egy szerető társsal sok mindent meg lehet beszélni, bizonyára örömmel meg is hallgat bennünket, de irreális azt képzelni, hogy egy férfi nőként fog gondolkodni, bizonyítandó a szerelmét. Inkább örüljünk annak, hogy segítségével más nézőpontokat is megismerhetünk!

4. Hasonlít az elképzelt herceghez, fehér lovon. Sőt! Pont olyan.

Ó igen, azok a véget nem érő elvárások: a nők nagy része komplett listával rendelkezik arról, hogy miként nézzen ki az Álomlovag. Legyen magas, de nem sovány, diplomás, ne legyen gyereke, de legyen lakása.... vége-hossza nincsen a felsorolásnak. Természetesen mindenki olyan partnert keres, aki vonzó humoros, megbízható, hűséges, türelmes. Valahol mindnyájan a hercegünkre vágyunk. De ne keverjük össze a jövendőbelinket Mr. Tökéletessel! Ha találunk egy fickót, aki kedves és megbízható, de mondjuk alacsony és kicsit mackósabb, nem biztos, hogy rögtön kukáznunk kell, csak azért, mert a listánkon 180 cm a minimum. Ne kergessünk nem létező ideálokat!

5. Egy igazi férfi mindenkit óv, véd, minden az ő vállán nyugszik

Úgy tartjuk, hogy a férfi dolga vigyázni a családjára, gondoskodni a szeretteiről. Egy valódi pasinak van anyagi forrása, kapcsolatai és nagyszerűen megold bármilyen problémát. Legyünk őszinték, manapság nem túl nagy elvárás ez az erősebbnek tartott nemtől? Ezek a követelések rengeteg felelősséget, nagy súlyt tesznek az egyébként is agyonterhelt fickókra. Ne hajszoljuk őket a végtelenségig!

6. Legyen férfias, de mégis érzékeny

Egy férfi legyen férfi, ugyebár! Kemény, aki bármilyen körülmények között megvédi a nőt, rendíthetetlen, és sosem sír! Ja, és közben legyen hiperérzékeny is. Nem ellentmondásos ez egy kicsit, kedves lányok?

7. Soha nem múló, lángoló szerelemmel szeressen

Soha, de soha ne múljon el a szerelme irántunk. 10 év múlva is forrón lángoljon, másra ne is pillantson, naponta rózsákat küldözgessen! Amennyiben állandóan ezt a magas hőfokon izzó szerelmet kergetjük, soha nem leszünk boldogok. A szerelmet a szürke hétköznapokban, évtizedek után is megőrizni két ember dolga, nem pusztán a férfié.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280