Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A férfi és a foci

A férfi és a foci
2016
máj.
09

Közeledik, mit közeledik, száguld felénk az Európa bajnokság, hamarosan a fociról szól majd minden. Kezdő barátnőknek és rutinosabb feleségeknek gyűjtöttük össze mindazt, amit a férfi és a foci viszonyáról tudni kell.


1. Kell új tv. A réginek akkor is rossz a felbontása, ha tavaly vettétek. Jó, hát sorozatokat még meg lehet nézni rajta, de meccseket, azt semmiképpen sem!

2. Az, hogy a meccs 8-kor kezdődik, nem azt jelenti, hogy 8-kor kell a tv elé ülni. Ajánlott már 6-kor ott lenni, ha nem szeretnénk a szakértői felvezetésekről, érdekességekről, interjúkról lemaradni.

3. Hasonlóképpen, az, hogy a meccsnek éjfélkor van vége, az nem azt jelenti, hogy akkor már rögtön rohanni kell aludni! Ajánlott még 1-2 órát ottmaradni, ha nem szeretnénk a szakértői elemzésekről, érdekességekről, interjúkról lemaradni.

4. Közszájon forgó tévhit, hogy a férfiak azt szeretik, ha az asszony behozza nekik a sört meccsnézés közben. Ma már kaphatóak mindenféle meccs-csomagok, ropogtatnivalóval, snack-kel, sörrel és szósszal. Ezeket így egyben vigyük be.

5. A meccseket a legjobb szakértő közegben nézni. A szakértő közeg nem más, mint egy csapat alkoholos befolyásoltság alatt álló, torkaszakadtából üvöltő hímnemű.

6. A bíró nem ért a focihoz. Ősi rejtély, hogy miért küldik fel mégis rendre a pályára őt, amikor rövidlátó, részrehajló, dilettáns, amatőr, barom. És akkor még szépen fogalmaztunk.

7. Az edző csak abban az esetben ért a focihoz, ha a csapat nyer. Különben még a bírónál is kevesebb keresnivalója van a pálya környékén.

8. Az ellenfél csupa kétballábas kezdőből áll. Ha mégis betalálnak a kapuba, az nyilván a már említett bíró és edző bénázásának következménye.

9. Imádkozzunk, hogy ne kerüljön sor tizenegyes-párbajra. Inkább szüljünk még 3 gyereket, fogadjunk örökbe egy kismajmot, ássuk fel a szomszéd kertjét, bármit, csak tizenegyes-párbajt ne!

10. Ne reménykedjünk, hogy egy gólnélküli mérkőzésről nem lehet órákat beszélni. Lehet. Megkockáztatom, hogy a férfiak még labdanélküli meccsről is tudnának vitatkozni.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280