Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Egy erős nő inkább egyedül van, mintsem marhákra vesztegesse az idejét!

Egy erős nő inkább egyedül van, mintsem marhákra vesztegesse az idejét!
2022
júl.
26

Társkereső mélypont. Köszönöm, de inkább egyedül élem le az életemet!


Negyven körül randizni izgalmasnak tűnhet - kívülről. Csábítások, adok-kapok játék, taktikázás .... Lehet, hogy van, aki szereti a szabadidejét ezzel tölteni, de tőlem ez nagyon messze áll. Felnőttem, önálló vagyok, erős és céltudatos, egy igazi társat keresek és köszönöm, de nem kérek a tini huzavonákból.

A legfontosabb alapszabály: ne pazaroljuk az időnket s....fejekre. Kimondva persze egyszerűnek tűnik, de a valóságban könnyű csapdába esni. Főleg akkor, amikor elérkezik a pont, hogy úgy érzed, MINDEN egyedülálló fickó ebbe a kategóriába tartozik. Két nap online keresgélés után legszívesebben kiugranál az ablakon, és nem érted, hogy miként létezhet az, hogy más nők párkapcsolatban élnek, ha nekik is ezek közül a pasik közül kellett választaniuk?? Vagy létezik ez másik titkos klub is, ahova nem tudsz bejutni? Komolyan, hol vannak a normális férfiak?

Azért az nem kicsit, durva, hogy már 5 perccel a regisztrációd után akad olyan társkereső, aki meztelen fotót küld magáról (igen, arról!). Mi járhatott a fejében!? Hogy meglátva adottságait, azonnal odarohansz? Máskor nem nyitom meg ebédszünetben azt az oldalt, alig tudtam időben bezárni, mielőtt más is látta volna.

Inkább magamra fordítok időt, és megajándékozom magamat egy jó üveg borral, egy jó könyvvel, egy barátnős kávézással, mintsem újabb marhákkal ismerkedjek. Mennyi elvesztegetett idő, az amúgy sem sok szabadidőmből! Bárokban ülni, beszéltetést erőltetve, miközben a férfit semmi más nem érdekli, csak hogy bedöntsön az ágyba. Vagy hallgatni a negyvenes pasi magyarázatait, arról, hogy miért él még mindig az anyukájával, akihez most is sietnie kell haza. Idióták, nyámnyilák, bénák, macsók ....tényleg ennyire lehangoló a választék, vagy csak mélypontra kerültem?

Néhányuk az első percekbe még normálisnak tűnik, értelem csillog a szemükben, udvariasak, önállóak, aztán .... napokig nem válaszolnak, nem keresnek, nem érnek rá. Több vasat tartanak a tűzben- mondják a rutinos barátnők- és én nem tudom megcáfolni őket. Vagyis vannak az első látásra s...fejek, és a második látásra s...fejek. Tőlem több időt nem fognak elrabolni!

Péntek este letöltök egy jó filmet, szombaton pedig múzeumba megyek a barátnőmmel. Inkább leszek egyedül, minthogy bosszankodjam egy újabb rossz randi után!

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280