Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A nők és az ő elvárásaik egy kapcsolatban

A nők és az ő elvárásaik egy kapcsolatban
2024
máj.
27

Vannak persze apróbb női elvárások, amik teljesíthetőek. És vannak nagyobbak, amik nem, mégis újra és újra felbukkannak.


Összeszedtünk 6 tipikus női elvárást, amitől valószínűleg minden férfi falnak megy, és mégis olyan sok kapcsolatban előjönnek.

1. Elvárjuk, hogy a férfi fizessen, miközben pénzügyi egyenlőségről papolunk

Még a legfeministább nők is elborzadva mesélnek olyan történeteket, amelyekben a férfi még csak fel sem ajánlotta, hogy fizet a vacsora végén. Hallottatok már ilyet?! Szóval egyfelől elvárjuk, hogy a férfi állja a randevúkat, és ne az árakat nézze, ha elvisz minket vacsorázni, másfelől előszeretettel hangsúlyozzuk, hogy a pénzügyekben is egyenlőséget követelünk. Szeretjük a nem túl olcsó meglepetéseket, ajándékokat, miközben imádunk a pénzügyi függetlenségünk tudatában sütkérezni.

2. Azt akarjuk, hogy örömmel akarja azt, amit igazából mi akarunk

Tipikus női dolog: nem elégszünk meg azzal, hogy a férfi elvégez egy feladatot, de még azt is akarjuk, hogy élvezze azt, amit kötelességtudatból tett (valószínűleg a mi kedvünkért). Kedveskedni akart és elmosogatott, vagy rávettük, hogy eljöjjön velünk egy baráti találkozóra, ahova semmi kedve eljönni, mert nem ismeri, vagy nem kedveli azokat az embereket, akikkel találkozunk. De nekünk nem elég, hogy megteszi, hanem ki akarunk bújni a gyanú alól, hogy mi rángattuk magunkkal, ezért be akarjuk vele ismertetni, hogy valójában fantasztikusan érezte magát, és ő akart eljönni, nem mi erőltettük.

3. Elvárjuk, hogy érdekelje az életünk minden apró részlete

A férfiak nem arra használják a beszédet, amire mi nők. Nekik nem céljuk, hogy a világon mindent elmeséljenek, a legapróbb munkahelyi történésektől kezdve a szomszédok magánéletéig. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyunk fontosak nekik és nem érdekli őket, hogy mi történik velünk, nem azt jelenti, hogy nem állunk közel a szívéhez. Egyszerűen csak különbözik a férfiak és a nők kommunikációja, a pasik inkább egészben látják a dolgokat, a nők viszont szeretnek elveszni a részletekben.

4. Elvárjuk, hogy ne bámuljanak meg más nőket

Mindenki megnéz más embereket, te is, én is, mi is. Nincs ezzel semmi gond. Az is teljesen normális reakció, hogy a pasik megbámulják a csinos lányokat, valljuk be, mi nők is odakapjuk a fejünket egy helyes fickó láttán. Teljesen felesleges ebből féltékenységi drámát rendezni, persze nem mindegy, hogy a férfi hogyan intézi ezeket az ügyeket. Illetlenség feltűnően bámulni a nőket, különösen hölgytársaságban, és valóban zavaró tud lenni, ha valaki a párja mellett is stírölget, netán flörtölget a lányokkal. Ugyanakkor butaság elvárni, hogy rajtunk kívül egyetlen nőneműre se pillantson rá.

5. Közös pénzügyi jövőt tervezünk, közben erőltetünk egy méregdrága esküvőt

Valamit valamiért. Az esküvő témában a nők hajlamosak túlzásokba esni, gyémántgyűrűvel, óriási felhajtással, extra kajákkal, méregdrága ruhával, hatalmas bulival. Minden nem fog menni, fel kell állítani a fontossági sorrendet, mert különben évekig majd a felvett hiteleket nyöghetitek, vagy albérletbe lakhattok, saját lakás helyett. Nem biztos, hogy megéri. Ne erőltesd, hogy a takarótokon túl nyújtózkodjatok, nem ettől lesz felejthetetlen a nagy nap.

6. A kapcsolatunkat másokéhoz hasonlítgatjuk

Nem számít, hogy már minden barátnőd házas. Nem számít, hogy az összes kolleganőd terhes. Nem számít, hogy a sógornőd karikagyűrűje drágább volt, mint a tied. Nem számít, hogy az ismerőseid mind tengerentúli nyaralós képeket töltöttek fel a facebookra. Ne hasonlítgasd magadat és a párkapcsolatotokat másokéhoz! Te vagy a fontos, és a párod, a ti kapcsolatotok, az hogy boldogok vagytok-e együtt és vannak-e közös terveitek. Ez nem verseny, ahol azért kell hajtani a férfit, hogy ti is ott nyaralhassatok, ahol a szomszédék, vagy azzal piszkálgasd, mert a sógorod jobb helyen dolgozik és többet keres, mint ő. Egy életünk van, éljük úgy, ahogy mi szeretnénk, ne úgy, ahogy mások.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280