Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Én vagy mi?

Újra a személyes ismerkedés a divat, az offline társkeresés hazánkban is megállíthatatlannak tűnik! 

Vagy inkább várunk ... a mire is?

Hol ismerkedjek ősszel?

A legszínesebb évszakban is számtalan lehetőség vár!

Minden randizónak fejből tudja a születési évét, és a játékot tartja a megismerés legjobb útjának. A Randimásképp egyik vezetőjével, Király Szilviával beszélgettünk.

Újra a személyes ismerkedés a divat, az offline társkeresés hazánkban is megállíthatatlannak tűnik! Ha szerencsés leszel, magad is megtapasztalhatod!

Hideg van. Alig süt a nap. Utálom kidugni az orromat is. Elegem van mindenből!

Míg mások lelkesen készülődnek a Karácsonyra, vannak, akik egyre szomorúbbak, ahogy közeledik az ünnep. Mert idén egyedül, társ nélkül töltik a várva várt napokat.

Tegnap megint belefutottam egy cikkbe: azt ecsetelgeti, hogy csak keresni kell, léteznek társkereső normális pasik 45 felett is. Kedvem lenne kézen fogni az újságírót egy hétre, jöjjön velem, és mutassa már meg, hogy mégis hol.

A gyorsrandik gyorsak. Azt gondolod, hogy ez rossz? Néha nagyon is jó!


Van, amikor jobb megszabadulni pár perc múlva a másiktól. Igaz, hogy szemtől szembe ülni és beszélni nem éppen laza dolog, nehéz figyelni még arra is, hogy mit mondunk. Az egész helyzet nagyon kínos és feszengő, és ha ráadásul még egy bizonyos mondat is elhangzik, lőttek az egésznek.

7 mondat, ami biztosan véget vet az első találkozásnak!

1. A szüleimmel élek

Ó jajj. Tehát ez a legfontosabb, amit 7 percbe akartál sűríteni? Nos, jó hogy elmondtad, tényleg.

2. Pókokat eszem

Most viccelsz, ugye? Az biztos, hogy megjegyezlek, rád fogok emlékezni az este végén is. Csak sajnos nem tudom majd kiverni a fejemből ezt a pókos dolgot. Szóval ha figyelemfelkeltésnek szántad, akkor valami enyhébbel próbálkozz!

3. Jelenleg épp két állás között vagyok

Magyarul munkanélküli vagy. Nézd, bárki kerülhet ebbe a helyzetbe, de szerintem amíg nem rendeződnek a dolgai, ne gyere ismerkedni. Valahogy nem egy jó alap, és te sem igazán vagy most a helyeden, nem tudod magadat adni.

4. Pár hét múlva külföldre költözöm

Melyik vagy, biztonsági játékos vagy elköteleződés-fóbiás vagy? Vagy csak egy gyors kalandot keresel? Akárhogy is, csak átmeneti kapcsolatban utazol. Abban bízol, hogy majd valaki könyörögni fog, hogy ne menj el? Vagy ha lelépsz, arra hivatkozol, hogy előre szóltál?

5. Bocs, de mit is mondtál?

Ne raboljuk egymás idejét. Már az első mondataimat sem jegyzed meg, kár a gőzért. 7 percnyi figyelmet sem adsz nekem, akkor többet nem is várok.

6. Van adósságod?

Bocs, de mi közöd hozzá? Az anyagi helyzetemet firtatod, vagy azt akarod felmérni, hogy mennyire élek beosztóan? Bármilyen pénzzel kapcsolatos kérdés udvariatlanságnak számít egy vadidegennel szemben. Az ilyen anyagias szemléletű embereket jobb messzire elkerülni.

7. Mindenestre megadom a számom

Általában ezeken a randikon csak a szervezőkön keresztül lehet számot cserélni. Te viszont igyekszel kijátszani a szabályokat, ráadásul kérés nélkül rámtukmálod az elérhetőséged. Vagy nagyon elkeseredett, vagy rettenetesen nagymellényű vagy, és eszedbe sem jut, hogy engem esetleg nem érdekel a számod.

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280