Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A személyes találkozás hívei házibulirandin ismerkednek

A személyes találkozás hívei házibulirandin ismerkednek
2017
jan.
25

Újra a személyes ismerkedés a divat, az offline társkeresés hazánkban is megállíthatatlannak tűnik! 

Párt keresel? Próbálj ki valami mást!

Mára már megszámolni sem lehet az online társkereső oldalakat, és egyre több a mobilapplikáció is, melynek segítségével azt reméljük, hogy rátalálunk a párunkra. Mégis, időnként úgy tűnik, a tengernyi személytelen társkereső oldal mellett sem csökkent a társkereső emberek száma. Amerikában ezért különféle alternatív ismerkedési lehetőségek jelentek meg, amelyek egyre népszerűbbek az öreg kontinensen is.

Kezdetben a pofonegyszerű rapid és villámrandik terjedtek el, és évekig ez volt az egyetlen szervezett mód a személyes találkozásokra. Azonban a húspiac-jelleg és a sokszor nevetségesen kevés 5 perces „találkozások" egy idő után sokakat elfordítottak ezektől a programoktól. A futószalag- és sablonmentes randikra vágyakozók hamar felfedezték maguknak az élmény alapú randiprogramokat, melyek a tengerentúlon már igen népszerűek. Ezek a randiprogramok igen széles skálán mozognak: a kirándulásoktól kezdve a játékos esteken át, a gasztro- vagy valamilyen fogyasztással egybekötött programokig sok mindenben részt vehetünk, és a remek időtöltés mellett akár párra is lelhetünk.

Időről időre pedig házibulikon lehet számtalan ellenkező nemű szinglivel találkozni. A nagy létszám bőven teremt alkalmat az ismerkedésre, ugyanakkor az egész bulinak megmarad a házibuli jellege, hiszen a szervezők előre készülnek egy forgatókönyvvel. Ebben helye van a köteletlen ismerkedésnek ugyanúgy, mint a vezetett játékoknak - kinek mire van igénye.

Ahogy egy jó házibuliból, úgy innen sem hiányozhat némi kaja és pia, és természetesen az egyik teremben egész este szól a zene. Ráadásul a karaoke is roppant népszerű, bárki kipróbálhatja! Az este végére nagyon sokan már párban táncolnak vagy éppen beszélgetnek az asztaloknál. 

Ha kedvet kaptál kipróbálni, itt olvashatsz bővebben a rendezvényről: www.randimaskepp.hu

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280