Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Hol ismerkedjek ősszel?

Hol ismerkedjek ősszel?
2016
szept.
08

A legszínesebb évszakban is számtalan lehetőség vár!


Most még süt a nap, igazi későnyári idővel köszöntött be a z ősz. Azonban nem kell lemondanunk az aktív társkeresésről akkor sem, ha borongósabbra fordul az idő, a legszínesebb időszakban számos olyan társkeresési formát is kipróbálhatunk, amit más évszakban nem.
Mozduljunk ki, álljunk fel a gép mögül, megmutatjuk a mi kedvenc 5 ismerkedési lehetőségünket!

1. Szüreti események

Körbenézhetünk a baráti társaságban, munkatársak között, kinél kell segíteni a szüretben. A szüret remek hangulatú esemény, ahol igazán könnyű ismerkedni, ráadásul jó levegőn töltjük a napunkat. Ne essünk kétségbe akkor sem, ha nincsen szőlőültetvénnyel, pincével rendelkező ismerősünk, hiszen számos borvidéken szerveznek ilyenkor szüreti eseményeket, amelyekre mindenkit szeretettel várnak. Ami kedvencünk a fővároshoz közeli Etyek, „Budapest szőlőskertje”, ahol a szeptember 24-én Szüreti Borangolón nyitott pincékkel, kóstolókkal, népzenével, népi játékokkal várnak mindenkit.
további információ: http://etyekiborangolas.hu/index.html

2. Közösségi kertek

Egyre több közösségi kert működik, még Budapest belvárosban is vannak zsebkendőnyi zöld területek, ahol paradicsomot, paprikát ültethetünk. Érdemes csatlakozni valamelyikhez, nemcsak rengeteg ismeretségre tehetünk szert, de bizony hasznosan is töltjük az időnket- ráadásul magunk termesztette finomságokat fogyaszthatunk. Kell ennél több indok? Ősszel nézzünk körbe, hogy tavasszal már magunk is kertészkedhessünk!
további információ: https://www.facebook.com/Grundkert/, http://www.varosikertek.hu/

3. Piacok

Az ősz remek terepe a nézelődéssel egybekötött piacozásnak is! A nyüzsgő tereken ismét két legyet ütünk egy csapásra, hiszen a vásárlás mellett új kapcsolatokat is szőhetünk. A mi kedvencünk az erdei piac, ahol erdei környezetben nézelődhetünk-kóstolhatunk, akár kirándulhatunk is a bevásárlás előtt vagy után. Nem nehéz elképzelni, hogy egy ilyen helyen senki sem fog egyedül ácsorogni, még akkor sem, ha egyedül érkezett. Legközelebb szeptember 11-én lesz erdei piac!
további információ: https://www.facebook.com/events/1124073821014647/

4. Túrarandik

Ősszel a legszebb az erdő, a színes falevelek és simogató napsugarak mindenkit kimozdulásra csábítanak. Az ismerkedős túrákon ráadásul mindenki társkereső, így biztosak lehetünk abban, hogy nyitottak az ismerkedésre. Kirándulás közben igazán könnyű beszédbe elegyedni, de a túravezető is segít abban, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát. És különben is, már a túráért magáért érdemes elmenni, hiszen hasznosabban nem is tölthetnénk a napot!
további információ: www.randimaskepp.hu

5. Könyvesboltok

A szürkébb napokon a könyvesboltokat ajánljuk, ahol az olvasósarokban lapozgathatunk, nézelődhetünk. Ha pedig két könyvszerető embert egymás mellé sodor az élet, akkor kizárt dolog, hogy ne tudnának miről beszélgetni, nem igaz?

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280