Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Tudtad, hogy Valentin nap alkalmából akár a borkóstolón ismerkedést is kipróbálhatod?

Tudtad, hogy Valentin nap alkalmából akár a borkóstolón ismerkedést is kipróbálhatod?
2023
febr.
08

A közös élmény összehoz!


Valljuk be, a katalógusok lapozgatása és a sablonfotók böngészése nem a társkeresés legizgalmasabb módja. Ennél sokkal kellemesebb például, ha az egyik kezünkben egy borospoharat szorongatva, remek borokat kóstolgatva beszélgethetünk, ismerkedhetünk. Ha mindehhez egy hangulatos borbár szolgál színhelyül és némi segítséget is kapunk a program vezetőjétől, akkor biztosan egy tökéletes este elé nézünk.

Ez nem fikció, hanem valóság: létezik ugyanis olyan társkereső cég hazánkban, amely kifejezetten offline programokat szervez. Egy séta, társasjátékozás vagy épp borkóstoló keretében itt tulajdonképpen személyesen ismerkedhetünk, a magunk valóját megmutatva, 3 dimenzióban. Ahogyan mi előlépünk a monitor mögül, úgy lépnek ki a többiek is, nem marad rejtve a személyes szimpátia, a gesztusok, a humor, ami oly vonzó lehet a másikban. Mindegy, hogy mit írunk le magunkról, hiszen a kémia működhet úgy is, hogy papíron nem passzolunk, mint ahogyan ennek az ellenkezője is lehet igaz.

A Randimásképp teltházas borkóstoló randikat szervez, ahol 4 asztalt körbeülve ismerkednek a párkeresők. Minden asztalnál új bort kóstolhatunk meg, miközben finom falatokat kapunk kísérőül. Az iroda gondoskodik az arányokról, vagyis arról, hogy hasonló létszámban legyenek jelen a lányok és a fiúk a programon. Némi segítséget is biztosítanak, hogy ne érezzük magunkat elveszve, játékos formában támogatják a kezdeti lépéseket, elegyítik a csapatot, épp csak annyira, hogy beinduljon a beszélgetés, ismerkedés és minden ellenkező neművel kapcsolatba kerülhessünk egy kicsit.
Valentin nap alkalmából 3-szor töltik meg a borházat, így tényleg mindenkinek alkalma lesz kipróbálni ezt a fantasztikus hangulatú, rendhagyó ismerkedést!

A Randimásképp programjait a honlapjukon keressük: www.randimaskepp.hu

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280