Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Önfejlesztés kontra kapcsolatápolás

Önfejlesztés kontra kapcsolatápolás
2017
febr.
08

Én vagy mi?


Miközben soha nem látott, félelmetes összegeket költünk önismereti könyvekre előadásokra, tanfolyamokra, coach-okra, soha nem látott, félelmetes mennyiségű társkereső várja a nagy Őt. Noha a jó párkapcsolat alapja az egyensúlyban lévő, magával elégedett ember, úgy tűnik, mintha az egyén fókuszba kerülésével elfelejtkeztünk volna arról, hogy milyen is, amikor egy kapcsolatban ketten vannak, amikor Mi vagyunk.

Nagy kérdés, hogy ha ennyi vagyunk hajlandóak áldozni az időnkből, energiánkból és pénzünkből saját önfejlesztésünkre, akkor miért nem tudunk ennyi munkát tenni egy kapcsolat működtetésébe.
Pedig a megoldás sokszor nem is olyan bonyolult. Elég egy kis plusz energia, mondjuk havi randik formájában. Rémesen egyszerűen hangzik, de már annyiszor elmondták: a pároknak szükségük van kettesben töltött, intim időre, amely a kapcsolatukat erősíti.
Mindezt a tudomány is alátámasztja: egy 2014-es felmérés szerint, amelyet az Egyesült Királyságban végeztek, azok a párok, akik havi rendszerességgel randiznak, 14%-kal kisebb valószínűséggel szakítanak.

Ez persze a valóságban nem annyira egyszerű: sokan nem tudják, vagy csak nehezen tudják megoldani a gyerekfelügyeletet, vannak, akik anyagilag nem engedhetik meg maguknak a kiruccanásokat, és olyanok is léteznek, akik egyszerűen kifogytak az ötletekből.
Eljöhet az az idő, amikor úgy érezheted, hogy mindig ugyanoda mentek, századszorra vagytok ugyanabban az étteremben, moziban. Egyre nehezebb valami olyasmit kitalálni, ami nem unalmas nem megszokott, valóban izgalmat hoz a napjaitokba. Szerencsére léteznek már olyan oldalak, ahol extra randitippeket kaphatunk, és rengeteg programokat összegyűjtő portál is rendelkezésünkre áll. Legyünk ugyanolyan kitartóak, mint az önfejlesztés terén!

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280