Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Nincs strandidő? Sebaj! Csupa olyan vizes gyöngyszemet mutatunk, ahová már kora tavasztól érdemes ellátogatni!

Nemrég hatalmas sikert aratott szubjektív listánk, ahol Magyarország – szerintünk – legszebb 5 községét mutattuk be. Szerencsére olvasóink még rengeteg ékszerdobozra hívták fel a figyelmünket, ezekből választottuk ki a legtöbb ajánlást kapott + 10 települést!

Meghitt kirándulás vagy remek bor beszerzése egy romantikus estéhez? Mindegy is, hogy mi az ok, de ezeket a pincéket kár lenne kihagynod!

Ámulatra felkészülni! 10 ékszerdoboz templomot mutatunk Magyarországon, megtekintésüket akár egy kellemes túrával is összeköthetjük.

Szubjektív listánk következik, szerintünk ez az 5 legszebb község hazánkban. A te listád hogy festene?

Akár a hétvégén sétálnánk egy nagyot a zöldben, akár hétköznap csípnénk le egy hosszabb ebédszünetet – sétálni úgy jó, hogy nem kell tömegeket kerülgetni. 3 olyan meseszép helyet mutatunk, amik félórára sincsenek a fővárostól, mégis kevesen ismerik őket. Sétára fel!

Három csodaszép természeti látványosság Budapest közelében, amelyet csak kevesen ismernek.

Biztos vagyok benne, hogy minden párocska ismeri a Margitsziget padjait, vagy a Várnegyed utcáit. Mi most 5 olyan helyet mutatunk a fővárosban, amelyek kevésbé forgalmasak, így tökéletes terepei egy meghitt beszélgetésnek.

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280