Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

3 kihagyhatatlan pincesor közel a fővároshoz

3 kihagyhatatlan pincesor közel a fővároshoz
2015
ápr.
08

Meghitt kirándulás vagy remek bor beszerzése egy romantikus estéhez? Mindegy is, hogy mi az ok, de ezeket a pincéket kár lenne kihagynod!

1. Ócsa, műemlék pincesor

A löszös, agyagos talajba vált pincékben ma nemcsak a helyi, hanem esetenként más borvidékről származó borok is érlelődnek. A szőlőtermesztés az utóbbi évtizedekben kissé háttérbe szorult itt, bár néhány kisebb ültetvény körülöleli a pincéket. A pincék tulajdonosai viszont szívesen mesélnek a helyről, s, ha a turista kellő érdeklődéssel hallgatja a gazdát, még egy kis kóstolót is kaphat a borokból.

Honlap: www.ocsaipincesor.hu

2. Páty, Pincehegy

Romantikus, festői hely, több, mint száz pincével, kacskaringós utacskákkal, nagy faajtókkal, felfedezésre váró zegzugokkal. A Pátyi pincenapok keretében mindenképpen érdemes felkeresni a helyet, mert ilyenkor több pince is kinyitja kapuit, de hétvégenként is kóstolhatunk bort, ha előre egyeztetjük a gazdákkal.

Budakörnyéki Borkultúra Egyesület: www.bbe.hu

3. Etyek

Etyeken mindig történik valami! Hol piknikre várnak, hol pincefesztiválra, de a köztes hétvégéken sem áll meg az élet. Különböző hangulatú pincékkel, napsütötte lankákkal, változatos bortúrákkal várnak minket, ahol kedvünk szerint látnivalók felkeresésével, finom ételekkel vagy pálinkaízleléssel is összeköthetjük a remek borok kóstolását.

Honlap: www.etyekiborut.hu

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280