Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 zöld sziget Pesten, ahol nem fognak zavarni

5 zöld sziget Pesten, ahol nem fognak zavarni
2015
márc.
03

Biztos vagyok benne, hogy minden párocska ismeri a Margitsziget padjait, vagy a Várnegyed utcáit. Mi most 5 olyan helyet mutatunk a fővárosban, amelyek kevésbé forgalmasak, így tökéletes terepei egy meghitt beszélgetésnek.

1. Füvészkert

Bár remélhetőleg mindenki olvasta a Pál utcai fiúk-at, valahogy keveseknek jut eszükbe, hogy a nagyon is létező Füvészkertet felkeressék. Remek hely sétához, ücsörgéshez, napfürdőzéshez, és akkor a növényritkaságokról még nem is beszéltünk. Gyönyörködhetünk a vízinövényekben, az orchideákban, az árnyat adó fákban, attól függ, melyik hónapban érkezünk. www.fuveszkert.org

fuveszkert02

2. Apáthy szikla

A bevállalósabb szerelmeseknek ajánljuk ennek a védett természeti értéknek a felkeresését. A látvány kárpótolni fog az esetleges nehézségekért, nem egyszerű megtalálni a sok ösvény között a helyes utat. Legegyszerűbben a 11-es busz végállomásáról indulva bukkanhatunk rá, de jó, ha viszünk magunkkal egy térképet! Gyönyörű hely egy kimozdulós, sportosabb randihoz!

3. Corvinus Egyetem arborétuma

A forgalmas Móricz Zsigmond körtértől 5 perc sétára található ez a meseszép zöld terület. Tanösvények segítségével is bebarangolhatjuk, de romantikázhatunk is a kis tó partján, vagy valamelyik különleges fa árnyékában: http://budaiarboretum.uni-corvinus.hu/

Arborétum

4. Kopaszi gát

Bár a Lágymányosi öböl hívogató zöldje egyre népszerűbb, még mindig vannak akik nem tudják, hogy micsoda remek hely a Kopaszi gát. Kiülős helyek tucatjai várják, hogy egy fröccsel vagy egy fagyikehellyel felszerelkezve megpihenjünk a Duna-partján.

5. Károlyi kert

A belváros közepén, egy percre az Astoriától, mégis teljes nyugalomban. Rendezett park, színes virágágyások, kis kávézó a bejáratnál, egyszerűen tökéletes a napközben lopott percekhez!

Károlyi kert

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280