Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Telefon ki, rutin be.

Ahány ház, annyi szokás: még az ismerkedés területén is meglepő dolgokra bukkanhatunk. A levágott fejtől a faragott kanálig, sok mindennel próbálják elkápráztatni a férfiak a nőket. De a kambodzsai lányoktól is lehet tanulni!

Kezdd a nyarat új lendülettel, tiszta lappal a randizás területén is! A vakáció remek alkalom a megújulásra, ilyenkor lazábbak vagyunk és könnyebben vágunk bele valami újba. Le a rémes szokásokkal, ezek nem visznek előre egy boldog kapcsolat felé!

Vigyázat, ha április első napjának reggel szűknek találjuk a ruhánkat, lehet, hogy a bolondját járatják velünk! Honnan ered ez a vidám ünnep, amelyiken akár maskarába bújt fiúk is riogathatják a lányokat?

Lányok, fiúk, tudtok ti mancsozni? És vajon mi történik, ha visszafordul a banya? A Húsvéthoz kapcsolódó népszokások többségével legfeljebb hagyományápoló rendezvényeken találkozhatunk. És akadnak olyan elfeledett szokások is, amikről még nem is hallottunk!

Meseszép skanzeneket mutatunk, ahova a számodra legkedvesebb emberrel menj el. Különleges programokkal készülnek a Húsvétra.

A köztudat szerencsétlen napként tartja számon a péntek 13-at. De vajon ki tudja, hogy miért kell ma elkerülni a szépségszalonokat?

Kevesen tudják, hogy Gergely napjához pikánsabb népszokások is kapcsolódtak, mint a gergelyezés. Miért kellett ezen az éjjelen a férjeknek távol tartani maguktól az asszonyt?

Vajon miért nem mehetnek a lányok aludni ezen napon? Tényleg ekkor dől el, ki lesz a jövendőbelijük?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280