Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Március 7. Lányok, zörgessétek a kapukat!

Március 7. Lányok, zörgessétek a kapukat!
2015
márc.
06

Vajon miért nem mehetnek a lányok aludni ezen napon? Tényleg ekkor dől el, ki lesz a jövendőbelijük?

Március 7-én ünnepeljük Aquinói Szent Tamás napját, amihez számos népszokás kapcsolódik. Lányok, éjjel érdemes fülelnetek, mivel a hagyomány szerint abból az irányból várhatjátok leendő kedveseteket, amerről a leghangosabb kutyaugatás hallatszik. Aki nem akar tétlenül várakozni, annak a néphagyomány egyenesen a kapuzörgetést tanácsolja. Erre tényleg minden kutya csaholni kezd!

Ez a nap ráadásul az év 66. napja, ami számmisztikában fontos, és csupa jót és egyetemes örömöt jelez erre a napra (mondjuk szerelmet vagy egy találkozást? akár).

"Tamás jobb ember, mint három más" - tartja mondás, ami arra utal, hogy márciusban már az időjárás is sokkal barátságosabb, mint novemberben, decemberben vagy szeptemberben.

És hogy a fiúknak is mondjuk jó hírt, a Tamások állítólag érzékeny, az emberi rezdüléseket megérző, kedves személyek. Általában nyitott és népszerű fiúk, akik szeretnek közösségbe járni és beszélgetni.

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280