Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Mielőbb szabadulj meg ettől a 18 rémes szokástól!

Mielőbb szabadulj meg ettől a 18 rémes szokástól!
2015
máj.
25

Kezdd a nyarat új lendülettel, tiszta lappal a randizás területén is! A vakáció remek alkalom a megújulásra, ilyenkor lazábbak vagyunk és könnyebben vágunk bele valami újba. Le a rémes szokásokkal, ezek nem visznek előre egy boldog kapcsolat felé!

1. Becsípve sms-ezni, ki tudja miket.

Nem lesz elég holnap a zúgó fej? Ne tedd még elviselhetetlenebbé a másnapot!

2. A másikra várni, hogy megtegye az első lépést.

Hagyjuk már azt a beidegződést, hogy csak a fiúk kezdeményezhetnek! Egy mosollyal, vagy egy kacér pillantással nyugodtan jelezhetnek a lányok is.

3. A múltban élni.

Felejtsd el a korábbi kapcsolataidat, rossz döntéseidet. Nem rágódhatsz folyton a múlton! Ha leteszed ezt a terhet, sokkal nyitottabbá válsz az emberek felé.

4. Olyan valakire pazarolni az idődet, aki nem jön be neked.

Lehet, hogy papíron minden stimmel, pont a zsánered, de ha nem érzed a bizsergést, akkor miben reménykedsz?

5. Olyan valakire pazarolni az idődet, akinek nem jössz be.

Felejtsd el a srácot, aki kamuzik és szédít! Vagy szeretsz szenvedni?

6. Elrejteni a valódi énedet.

Megjátszod a laza csajt, aki szeret minden hétvégén a srácokkal lógni? Nem is vágysz többre, igaz? Akkor nem is fogsz többet kapni.

7. A hibáira fókuszálni.

Béna a haja? Egy kicsit sokat beszélt a munkájáról az első randitokon? Előadott egy borzalmas viccet a barátaid előtt? Ettől még lehet imádnivaló! Ha felnagyítod az apró baklövéseit, és nem egészében nézed a srácot, akkor sosem fogsz egy-két randinál tovább jutni.

8. A saját hibáidra fókuszálni.

Gondolj az erősségeidre, pozitív tulajdonságaidra, ahelyett, hogy azon agyalsz, hogy milyen kövér/félénk/unalmas/öreg/gáz stb. (a sor végtelen) vagy.

9. Állandóan azon rágódni, hogy mit szólnak majd a barátaid.

Ne hagyd, hogy a barátaidnak túl nagy beleszólásuk legyen az életedbe a pasid munkájával, személyiségével, kinézetével kapcsolatban. Persze a tanácsaikat meghallgathatod, de bízz a saját megérzéseidben!

10. Bekorlátozni magad egy típusra.

Ne mondd, hogy „nem az esetem", „nem az én típusom", légy nyitott!

11. Állandóan a hívására vagy az üzenetére várni.

Attól lesz jó vagy rossz a napod, hogy megérkezik-e a várva várt üzenet?

12. Folyton visszamenni az exedhez.

Valamiért nem működött vele, de újra és újra együtt vagytok? Ne már! Ahelyett, hogy az érzelmeidet pazarolnád, ne keresd a facebookon, e-mailben, amikor magányos vagy, mert újra a hálójába akadsz.

13. Felülbírálni a tetteidet.

Nagyon zavart, amikor durván bánt a srác egy barátoddal, vagy megígért valamit, aztán nem is foglalkozott vele? Ne tipródj azon, hogy igazságos voltál-e vele, amikor felkaptad a vizet. Jogod van teret adni az érzéseidnek!

14. Magától értetődőnek venni egy kapcsolatot.

Sokszor azt hisszük, hogy jár nekünk a boldogság, nem szükséges tenni érte. Mondd el a családtagjaidat, barátaidnak hogy mennyire fontosak neked, mennyire örülsz a velük töltött időnek. Tanuld meg értékelni a kapcsolataidat!

15. Apró hülyeségeken veszekedni.

Ha egy nehéz nap után úgy érzed, hogy mindenre ugrasz, akkor menj inkább az edzőterembe, és ne haza, így megelőzvén, hogy már az előszobában ordítani kezdjél egy pár szétdobott cipő miatt.

16. Összehasonlítani a kapcsolataidat másokéval.

Eljegyezték a barátnődet? Te nem ékszert kaptál szülinapodra, mint ő? Ha valamire vágysz, azt a partnered felé kommunikáld, és ne másokhoz hasonlítgasd magad!

17. Arra várni, hogy a társad találja ki, hogy mi a bajod.

Ez olyan tipikus női szokás: van valami bajom, de nem mondom meg, hogy mi. Nem lenne egyszerűbb és gyorsabb megoldás, ha elmesélnéd, hogy mennyire bánt, hogy nem vitt magával a baráti sörözésre, vagy elfelejtette az évfordulótokat. Ha megsértődsz, és duzzogva arra vársz, hogy rájöjjön, mi bajod, akkor csak a feszültséget gerjeszted, úgysem fog rájönni.

18. Az intim együttlétek halogatása.

Fáradtság, kimerültség, mókuskerék: könnyű kifogást találni, de hidd el, az intimitás nagyon fontos! Ha kikopik a kapcsolatból, az tönkreteheti a lángoló szerelmet is.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280