Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Mindegy hogy a barátnőd szőke vagy barna, sovány vagy molett, ezeket a mondatokat soha, de soha ne ejtsd ki a szádon, ha jót akarsz! Srácok, mi szóltunk!

Tudtátok, hogy a mindent elsöprő, olykor giccses szerelmi történetbe is számtalan hiba csúszott?

Vigyázat, ha április első napjának reggel szűknek találjuk a ruhánkat, lehet, hogy a bolondját járatják velünk! Honnan ered ez a vidám ünnep, amelyiken akár maskarába bújt fiúk is riogathatják a lányokat?

Hogyan randiztak régen az emberek, abban a korban, amikor Travoltának még haja nőtt? Megmutatjuk!

Akárki akármit mond, még mindig a pasiktól várjuk, hogy megtegyék az első lépést.

Valami nem jó, de nem tudod pontosan, hogy mi. Mintha nem a megfelelő srác mellett lennél. Íme, 6 csalhatatlan jele annak, hogy rossz pasival randizol!

Természetes, hogy az első randin mindenki ideges, és igyekszik a legjobb formáját mutatni. A nagy izgalomban persze néhány dolog balul sül el.

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280