Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Titanic: amikor a tökéletes szerelembe is hiba csúszik

Titanic: amikor a tökéletes szerelembe is hiba csúszik
2015
ápr.
13

Tudtátok, hogy a mindent elsöprő, olykor giccses szerelmi történetbe is számtalan hiba csúszott?

Több, mint 100 éve annak, hogy Titanic óceánjáró jéghegynek ütközött és elsüllyedt. A katasztrófát már számtalan filmben feldolgozták, a legismertebb minden bizonnyal James Cameron 1997-es mozija (filmadatlap: http://www.imdb.com/title/tt0120338/). 

Aki dolgozik, az hibázik. Jól tudják ezt azok mozirajongók is, akik külön oldalakon gyűjtik össze a filmekben fellelhető hibákat. Bennragadt stábos a háttérben, csuklón felejtett óra a középkorban, hirtelen egy másik cipő a főszereplőn... Összegyűjtöttünk 5 hibát a Titanic című filmből. Lám-lám, még ez a szerelmi történet sem tökéletes!

1. Amikor Jack és Rose a hajó orrában vannak, a korlát oszlopai között sokkal nagyobb a távolság, mint pár másodperccel később, amikor a két oszlop szinte összeér. Az egyik leghíresebb jelenetben persze ki figyelt erre?

Titanic

2. Amikor a két főszereplő, Jack és Rose az első osztály étkezőjébe rohannak, a háttérben, az üvegajtó mögött láthatod a világításhoz szükséges reflektort, és mellette a stáb egyik tagját. Úgy tűnik, kieszelte, hogy lehet mégis benne a filmben, mint szereplő.

Titanic

3. Amikor Jack hozzáfog a meztelen Rose lerajzolásához, először egy sötét, függőleges vonalat húz a papír közepére. A következő pillanatban az erős vonal hirtelen sokkal gyengébb lesz (és a lap jobboldalára kerül), és Jack már kedves arcát rajzolja. Vajon hányszor tekerte vissza, aki ezt észrevette?

Titanic

4. Amikor Rose berohan a megbilincselt Jack kabinjába, a háttérben lévő párna hol eltűnik, hol feltűnik a váltások között. Lehet, hogy közben valaki elálmosodott, és kölcsönvette.

Titanic

5. Amikor a hajó darabokra kezd szétesni, egyes jelenetekben jól láthatóvá válnak a huzalok, amik segítenek a fedélzet szétszakításában, az emberek mozgatásában. Nehogy már azt higgyük, hogy olyan könnyen hullik darabokra egy óceánjáró!

Titanic

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280