Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 romantikus film, amire egy pasi sem mond nemet

5 romantikus film, amire egy pasi sem mond nemet
2016
febr.
12

Ha bokáig jártad a lábad a Valentin-napi romantikus andalgásban a Duna-parton és rá sem bírsz már nézni bármilyen cukros vagy szív alakú dologra, irány az otthoni kanapé!

Mutatunk 5 filmet, amelyet a romantikával legfeljebb köszönőviszonyban lévő férfiak is bátran megnézhetnek kedvesükkel. A tévé előtt remekül kipihenheted a nap fáradalmait és egy délutáni-esti közös filmnézés mellesleg remek alkalom az este további részére hangolódni... ;-)

5. Felkoppintva

Adott két ember, akik normál körülmények között az életben nem találkoznának: a csaj tévés producer, a srác legfőbb elfoglaltsága, hogy a mellvillantásokat számolja a filmekben és kirakja egy honlapra. Összefutnak valami bárban, a részeg összegabalyodás után nő teherbe esik, és minden racionalitás ellenére úgy döntenek, megtartják a babát. Az összecsiszolódás persze nem zökkenőmentes, de a végére mégis minden összejön, öröm-bódottá', ásó, kapa. Egy kellemes kis romantikus vígjáték, amelyben szokásától eltérően még Katherine Heigl is egész jó.

Mit élvezhetnek benne a férfiak: Seth Rogen csuklóból hozott füves naplopó karakterét és Heigl látványát.

Filmadatlap: http://www.imdb.com/title/tt0478311/

4. Bridget Jones naplója

Mindenki kedvenc szinglijének botladozásai és útkeresése, rengeteg vicces helyzetbe való keveredéssel. Két órán át remekül szórakozunk a főszereplő bénázásain, a happy end itt sem meglepetés. A jóval gyengébb második részt hanyagoljuk, bár a stúdió láthatott benne potenciált, idén jön a harmadik BJ.

Mit élvezhetnek benne a férfiak: Hugh Grant laza nőcsábász karakterét és annak felismerését, hogy a nők is emberek a maguk komplexusaival és kisebb-nagyobb problémáival.

Filmadatlap: http://www.imdb.com/title/tt0243155/

3. Titanic

Senkinek nem kell bemutatni James Cameron immár klasszikussá vált gigaeposzát. Romantika a csúcson, a szegénylegény elcsórja a királylányt a gonosz herceg orra elől, hajó süllyed, Jack önfeláldoz, Rose megmenekül. A film egyik erőssége a nem klasszikus happy end, az érzékenyebbek garantáltan telesírnak egy csomag százas zsepit - nemtől függetlenül.

Mit élvezhetnek benne a férfiak: Kate Winslet és Leonardo DiCaprio tényleg erős alakítását (Kate-nek a szerep Oscar-t ért, Leo ugye azóta is küzd), valamint a romantika elviselhetetlen túlcsordulását mindig épp időben megtörő akciójeleneteket. Csak az azóta is rommá játszott filmzene okozta akut idegrángást kell legyűrni.

Filmadatlap: http://www.imdb.com/title/tt0120338/

2. Igazából szerelem

Ezen a listán kissé kakukktojás, igazából erős csúsztatással került ide, ugyanis az amerikaiak Igazából szerelem-je Valentin-nap néven készült el. Nem érdemes túlragozni, felejthető koppintás az egész, nézzük meg inkább sokadszorra az eredetit. Igaz, karácsonyi témájú, de megunhatatlan a karakterek sokszínűsége, és miért csak karácsonykor lehetne karácsonyi filmeket nézni? Mellesleg a szeretet az szeretet, decemberben ugyanúgy, mint februárban.

Mit élvezhetnek benne a férfiak: a remekül megírt karakterek között mindenki megtalálja a maga kedvencét, a kiváló forgatókönyvet és a romantika ízléses mértékű jelenlétét.

Filmadatlap: http://www.imdb.com/title/tt0314331/

1. Szenvedélyek viharában

Na ez az a romantikus film, amelyet a legtöbb férfi érthetetlen módon és indokolatlanul imád. Egy 20. század elején játszódó vadnyugati családregény, két testvér története (pontosabban csak egyiküké, Tristan-é), viszonzatlan szerelemmel, drámával, megbocsátással és egyéb izgalmakkal. Brad Pitt valahol itt kezdett A-kategóriás színésszé válni, de a többiek (Anthony Hopkins, Aidan Quinn, Julia Ormond) alakítása is kifogástalan. A romantika, bár végig jelen van, sehol nem tolakodik zavaróan, tök rendben van az egész. Sodró lendületű, remek film, mindenkinek ajánlom.

Mit élvezhetnek benne a férfiak: a szép számmal előforduló akciójeleneteket és a feszes, tempós történetvezetést. Évek óta próbálom megfejteni, miért rajong érte (velem együtt) minden férfiismerősöm, aki tudja a megoldást, jelezze. :)

Filmadatlap: http://www.imdb.com/title/tt0314331/

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280