Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

6 csalhatatlan jel, hogy rossz partnert választottál

6 csalhatatlan jel, hogy rossz partnert választottál
2022
júl.
08

Valami nem jó, de nem tudod pontosan, hogy mi. Mintha nem a megfelelő srác mellett lennél. Íme, 6 csalhatatlan jele annak, hogy rossz pasival randizol!

1. Az Elérhetetlen

Nem veszi fel a telefonját, vagy ha felveszi, nincs benne köszönet. Mérges, lezárós hang, akit sosem hívhatsz jókor.

2. A Tuskó

Soha nem veszi a fáradságot, hogy bókoljon. Észre sem veszi az új ruhádat. Rezzenéstelen arccal tűri, ahogy körbeugrálod.

3. A Kényelmes

Csak akkor jó, ha vele vagy - ilyenkor nagyon jól érzed magad. Viszont ha nem vagy vele, semmilyen erőfeszítést nem tesz, hogy találkozóra hívjon. Olyan, mintha megszűnnél létezni, úgyhogy ne ess abba a csapdába, hogy te még tepersz utána!

4. Az Anyapótlék-kereső

Lehet, hogy már a kapcsolat elején észreveszed, hogy a hűtőjében nincs semmi, leszámítva a Mama által felcímkézett kész ebédeket, a lakásban iszonyatos a rendetlenség, és minden ügyes-bajos dolgát a kedves anyuka tartja kézben. Ez a férfi egy anyukapótlékot keres, menekülj!

5. "Vagy megszoksz, vagy megszöksz”

Teljesen rugalmatlan, az alkalmazkodás leghalványabb jelét sem mutatja. Vagy te illeszkedsz napirendestül, hobbistul az ő életébe, vagy mehetsz, amerre látsz.

6. A Menekülő

Minden gond nélkül elenged, ha arra kerül a sor. Nem sok önértékelése van, úgyhogy ha bármilyen probléma merül fel, semmi energiát nem fog a megoldásba feccölni. Már a legkisebb gondnál sem!

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280