Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Az 5 leggyakoribb női elsőrandis baki

Az 5 leggyakoribb női elsőrandis baki
2015
febr.
26

Természetes, hogy az első randin mindenki ideges, és igyekszik a legjobb formáját mutatni. A nagy izgalomban persze néhány dolog balul sül el.

Ha nő vagy, akkor biztos magadra ismersz valamelyiknél (mindegyiknél?), ha férfi, akkor végre rájössz, hogy miért viselkednek így a lányok az első találkozásnál.

Íme, az 5 leggyakoribb női bénázás az első randin:

1. Késés. – Világos, hogy egy férfinek fogalma sem lehet arról, hogy egy nőt mennyi dolog hátráltatja abban, hogy időben odaérjen a randira. Most döbbensz rá, hogy nincs is vállalható ruhád, hogy ami a múltkor jól állt rajtad, abban most borzalmasan festesz, túl tanárnős, túl ribis, túl sablonos. És egészen biztosan kövérít.

2. Körülményes rendelés az étteremben. – Veled is előfordult már, hogy hosszú percekig bámultad az étlapot, és nem tudtál dönteni? Az egyik fogás túl drága- még azt fogja hinni, hogy direkt azt választom. A másik fokhagymás, storno. Hamburger? Baromi snassz egy randin, hiába imádom. Saláta? Ki lakik jól a levelekkel, az kéne még, hogy hangosan korogjon a gyomrom!

3. Teljesen máshogy néznek ki, mint valójában. – Smink, pedig amúgy alig sminkeled magad. Új dekoltált felső, amiben moccanni sem mersz. Magassarkú cipő, amihez nem vagy szokva, és semmi másra nem tudsz gondolni, csakhogy hazaérve lerúghasd már magadról. És mindez azért, hogy minél vonzóbb legyél!

4. Túl sokat/túl keveset beszélnek. - Túl sokat, mert megpróbálod kitölteni a kínos csendeket, szeretnéd elbűvölő és jól informált csaj benyomását kelteni. Túl keveset, mert minden mondatot ötször megrágsz magadban, véletlenül sem akarsz hülyeséget mondani.  Így aztán inkább bugyutának tűnsz, mint megfontoltnak.

5. Fürkészés, bizonyítékok keresése. – Ahelyett, hogy jól éreznéd magad, és élveznéd egy másik ember megismerését, nyomozásba kezdesz. Nem mosta meg frissen a haját-ennyit ad magára? Túl sokat beszél az anyjáról- jobb lesz menekülni! Túl keveset beszél az anyjáról-csak nem alkoholista szülőket rejteget?

A listát persze még hosszan folytathatnánk. Egy biztos, kedves fiúk: minden (látszólag irracionális) női cselekedetnek komoly, racionális magyarázata van!

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280