Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

11 ősi párkereső szokás, amit vissza kéne hozni!

11 ősi párkereső szokás, amit vissza kéne hozni!
2022
júl.
06

Hogyan randiztak régen az emberek, abban a korban, amikor Travoltának még haja nőtt? Megmutatjuk!

Ó, azok a régi szép idők! Amikor még nem volt szósöl netvörk. Manapság a felszedős-netes ismerkedések idejében, jópáran vagyunk, akik visszasírják a régi randizós szokásokat.

Amikor még komolyan vették a találkákat (és nem mondták le sms-ben 5 perccel előtte...).

Amikor még egy randi különleges eseménynek számított (és nem követte még aznap további 5, zsinórban...). Persze nem az a zavaró, hogy ma lazább és spontánabb az ismerkedés, de azért egyszerűbb lenne az élet, ha nem kéne Sherlock Holmes-ot játszani, hogy kiderítsük, bejövünk-e egy csajnak vagy egy pasinak.

Régen mintha mindez egyértelmű lett volna, nem? Összeszedtünk 11 lassan kihaló randizási szokást, amiket jó lenne visszacsempészni a mindennapjainkba, a Facebook posztok lájkolgatása helyett! Figyelem, a cikket egy hölgy írta, így elsősorban a férfiakat szeretné motiválni.

1. Esetleg fel is hívhatsz! Ahelyett, hogy bökdösöl a Facebookon, rámírsz a Skype-on, meg sms-eket küldesz és hasonlók....

2. Elvihetsz táncolni! Csak így, hagyományosan...

3. Sőt, személyesen is beszélhetünk. Bizony! csak egy találkát kell megbeszélnünk, ennyi az egész.

4. Légy pontos! Tudod, ezzel megadod a tiszteletet a másiknak.

5. Udvarlás. Srácok, van még valaki, aki emlékszik arra, hogy mit jelent ez a szó?

6. Haladjunk lassan! Igen, jól hallod, lassan.

7. Ne fogd az alkoholra! Mármint az idétlen, udvariatlan viselkedésedet.

8. Légy őszinte! Elég az alakoskodásból! Mi sülhet ki egy kapcsolatból, amit füllentésekre építünk?

9. Követeljük vissza a lovagiasságot és udvariasságot! Igen! Igen! Igen! Egyáltalán nem ciki segíteni a kabátfelvételnél, vagy kinyitni nekünk az ajtót.

10. Bókolás. Még mindig jólesik a lányoknak!

11. Ne vacillálj, ne játszmázz. Tedd, amit a szíved diktál! Olyan fárasztó azon agyalni, hogy mit jelent, ha smiley-t küldözgetsz. Találkozni szeretnél? Vagy csak jókedved van?

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280