Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

10 dolog, amit soha NE mondj a nődnek!

10 dolog, amit soha NE mondj a nődnek!
2015
ápr.
13

Mindegy hogy a barátnőd szőke vagy barna, sovány vagy molett, ezeket a mondatokat soha, de soha ne ejtsd ki a szádon, ha jót akarsz! Srácok, mi szóltunk!

1. Tudnál egy kicsit sietni?

Egy nőnek egymillió dolga van, míg elkészül: hajszárítás, smink, ruhaválasztás, sminkigazítás, másik ruha választása, sminkújratervezés, frizuraigazítás, és így tovább. Szépnek lenni időigényes, márpedig te is azt szeretnéd, hogy gyönyörű legyen, úgyhogy nincs más dolgod, mint VÁRNI.

2. De jól néz ki az a csaj!

Mindegy, hogy az anyja, a nővére, a barátnője, a kollegád, vagy csak egy csaj az utcán. Soha, semmilyen körülmények között ne mondj olyat, hogy bármelyik nőnemű egyedet a földön vonzónak tartod, rajta kívül! Még ha olyan szerencsés is vagy, hogy a barátnőd nem az a latin temperamentum, aki azonnal hozzád vág valamit, hidd el, akkor is olyan súlyos hibát vétesz ezzel a mondattal, amihez hasonlót nem is tudunk említeni.

3. Nem akarom, hogy azzal a sráccal beszélgess!

Biztos vagyok benne, hogy nem kér engedélyt tőled, hogy kivel beszélgethet és kivel nem. Valójában minél többet műsorozol azon, hogy van egy fiúbarátja, haverja, cimborája, annál többet fog a sráccal a te bosszantó szokásodról beszélni.

4. Talán hordhatnál te is ilyet!

Szögezzük le: a barátnőd azt hordja, amiben jól érzi magát, és nem neked öltözködik. Ha valamihez nem értesz, az a női divat, és hiába vannak szerinted jó meglátásaid – tarts őket magadban, vagy mehetsz a levesbe!

5. Nem bírom a barátaidat

A barátnőit bizonyára már jóval előtted is ismerte, és nagy eséllyel még jóval utánad is ismerni fogja őket. Ha nem kedveled a barátnőit, és képtelen vagy velük egy társaságban létezni, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem te leszel a nyertes, ha döntenie kell, hogy kivel töltse az idejét.

6. Miért nem hívtál rögtön vissza?

Nem is tudsz gyorsabban megszabadulni egy csajtól, mint hogy bebizonyítod, hogy veszélyes, dühöngő vadállat vagy. Tényleg azt hiszed, hogy más dolga sincs, mint téged visszahívogatni? Elképzelhető esetleg, hogy nem is volt ideje rá?

7. Azt hiszem, influenzás vagyok

Ha csak valaha el tudnád képzelni a fájdalmat, amit a lányok minden hónapban elszenvednek, nem kezdenél minden náthánál önsajnálatban fetrengeni. Vegyél be valami pirulát, és tégy úgy, mintha jól lennél! Semmi hatást nem fogsz kiváltani belőle, a nők ismerik a férfiak állítólagos influenzáját.

8. Vegyél még egy sütit!

Ne is próbáld meg lebeszélni a fogyókúráról! Alap, hogy valamiért fogyókúrázik (az teljesen mindegy, hogy szerinted nincs rá szüksége). Már a puszta feltételezés is kiborítja, hogy szerinted ennie kellene! Tiszteld az egészséges életért tett elhatározását, és támogasd ebben a nehéz időszakban!

9. Micsoda szerencséd van velem!

Jajj! Ez komoly?

10. Hol voltál/hova mész?

Gratulálunk, már csak egy lépésre vagy attól, hogy nyomkövetőt tegyél a táskájába, vagy letölts egy applikációt, amivel minden lépését ellenőrizheted! A barátnőd nem a tulajdonod, és az, hogy mivel tölti a napját nem a te dolgod, úgyhogy jobb, ha nem ellenőrizgeted folyton, és levegőt is hagysz neki, mielőtt úgy dönt, hogy kirepül a kalitkádból.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280