Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Kapcsolatgyilkos szokások

Te melyiket műveled rendszeresen?

Keresztülnézni a másikon, sértetten hallgatni veszélyes játék.

Nem a pénz és nem is a féltékenység a gyújtópont.

Ne akkor vedd észre, hogy valami nincs rendben, amikor már menthetetlen a kapcsolatotok!

Nem lehet befolyásolni azt, hogy kibe szeretünk bele. Még az is előfordulhat, hogy évtizedekkel fiatalabb, vagy idősebb nálunk.

Lehet, hogy valahol mélyen érzed, hogy kapcsolatod nem az igazi, de a listát végigolvasva már biztos lehetsz benne.

Nem pusztán a nők dolga őrizni a házasság tüzét!

Az esküvőn még úgy képzeljük, hogy ez a szerető gondoskodás, amivel a férjünket körbevesszük, sosem szűnik meg. Hiszen annyira odáig vagyunk érte!

Első találkozásra magabiztosnak, elbűvölőnek, izgalmasnak, ellenállhatatlannak tűnik. A sokadikra viszont már kiállhatatlannak és elviselhetetlennek. Ne magadat hibáztasd mindenért, ami rosszul megy.

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280