Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

9 figyelemfelkeltő jel, hogy a feleségednek több törődésre van szüksége

9 figyelemfelkeltő jel, hogy a feleségednek több törődésre van szüksége
2016
máj.
17

Ne akkor vedd észre, hogy valami nincs rendben, amikor már menthetetlen a kapcsolatotok!


Szerencsére a nők folyamatosan „jeleket” küldenek, ha valami (vagy valaki) hiányzik az életükből. A férjek egy része viszont hajlamos ezt figyelmen kívül hagyni, és az évek elteltével döbbenten veszi észre, hogy a felesége összecsomagol, netán lelép valaki mással. Hogy lehet ez, mikor ő még azt is eltűrte, hogy állandóan vitát robbantott ki az asszony? Ja, hogy ez egy jel volt, amire figyelni kellett volna?!
Kedves férjek, nézzük, milyen jelek mutatják, hogy egy nő elhanyagolva érzi magát!

1. A legapróbb dolgokba is beleköt

Nagyon zavaró tud lenni, ha árgus szemekkel figyel, és állandóan megjegyzi, hogy mit csinálsz rosszul. Mintha mindenbe belekötne, függetlenül attól, hogy nagyobb horderejű, vagy jelentéktelen dologról van-e szó. Lehet, hogy nem tűnik számodra érthetőnek, de a párod valójában a figyelmedet akarja önmagára irányítani. Az az igazság, hogy még egy érzelmileg ellentmondásos, túlfűtött, „olaszos” viszony is jobb, mint egy semmilyen. A nőknek nagyon erős a kapcsolódási igényük. Ha nem figyelnek rájuk, minden kis apró felületet meg fognak ragadni, hogy szavakba öntsék a véleményüket, és felhívják a figyelmedet. Ahelyett, hogy megőrülnél ettől, használd ki ezt a lehetőséget a szorosabb kapcsolat építésére, és járj a végére, hogy mi lappang a háttérben: kimondatlan dolgok, megoldatlan gondok?

2. Zargatni kezd, amint egy kis szabadságra vágysz

Nos igen, a férfiak szeretik a kis szabadságokat. Szükségük van egy közös meccsnézésre a haverokkal, horgászatra a munkatársakkal, vagy csak némi tévébambulásra, netán egyedüllétre a nyaralóban. Amint belekezdenél, a párod elkezd zargatni, szinte levegőt sem hagy neked. A helyzet pedig egyszerű: hiányzol neki, és szeretne több időt tölteni veled. Ezért kezd el beszélni hozzád a meccs kellős közepén. Neki ilyenkor az jár a fejében „Komolyan jobban érdekli az a nyamvadt meccs, mint én?” Ez egy pasinak talán túl drámai és felesleges hiszti, de a nők másképp működnek. Meglehet, féltékeny is rád, amiért látszólag jobban élvezed a saját hobbijaiddal töltött időt, mint a vele való együttlétet.

3. Ha valamit a magad örömére teszel, azt az érzést kelti benned, hogy bűnt követsz el

Ha a feleséged azt akarja elérni, hogy úgy érezd, rosszat teszel, ha nem vele foglalkozol, annak valószínűleg az az oka, hogy vele nem foglalkozol eleget. Azzal jöhet, hogy túl sok időt töltesz a kocsid csinosításával, vagy éppen az internet előtt. Ha ezzel próbál benned lelkiismeret furdalást kelteni, akkor valójában azt akarja üzenni, hogy ezt az időt tölthetnéd vele is. Az együtt töltött idő még hosszú évekkel a házasságkötés után is fontos. Ideje közös programokat, kimenőket szervezni, hogy a kapcsolatotokba visszatérjen a meghittség és a szenvedély!

4. Néha úgy tűnik, hogy minden ok nélkül próbál vitát kirobbantani

Előfordulhat, hogy úgy tűnik imád veszekedni, mintha direkt csinálná a balhét. Ez megint csak azt jelzi, hogy nem figyelsz rá eléggé. Ha csak bólogatsz, de azt se tudod, miről beszél, vagy láthatóan nem is figyelsz rá, akkor addig fogja forszírozni a dolgot, míg előbb-utóbb emlékezni fogsz arra, hogy miről szólt a beszélgetés. A megoldás ilyenkor az lenne, ha valóban odafordulnál felé, meghallgatnád és kibeszélhetné magát. Nagyon valószínű, hogy azt érzi, nem törődsz az érzéseivel, és csak saját magaddal vagy elfoglalva. Teremtsd meg az alkalmat egy tartalmas beszélgetésre, amikor csak rá figyelsz!

5. Rendszeresen mondogatja, hogy hiányzol

Remek dolog, ha a párodnak hiányzol, nem igaz? Egy darabig igen. Egy idő után viszont már fárasztó tud lenni az állandó ragaszkodás. Márpedig a nők képesek mindkét kezükkel a férfibe kapaszkodni, szinte levegővételt sem engedélyezve neki. Így működnek, ha az érzelmi tartályuk üres, akkor mindenáron szeretnék feltölteni. A legtöbb, amit tehetsz, hogy megelőzöd a problémát: amennyiben eleget kap belőled, nem fog állandóan utánad szaladgálni.

6. Gyakran hangoztatja, hogy úgy érzi, már nem szereted

Igen, egy idő után úgy tűnhet, hogy neki semmi sem elég. Hogy nem lehet eléggé szeretni - bármit is jelentsen az eléggé szerinte. Mindig többet akar. A nőknek nagyon erős a szeretetigényük, úgy tűnik, mintha kielégíthetetlen lenne (a férfiak a szex terén viselkednek hasonlóan...). Pedig nem az, csak egy kicsit jobban kell rájuk figyelni.

7. Féltékeny, ha túl sok időt töltesz munkával vagy barátokkal

Ha azon bosszankodik, hogy valami másra több időt szánsz, mint őrá, akkor féltékeny, mert úgy érzi, leszorul az első helyről. Pedig csak arról van szó, hogy több időt szeretne tölteni veled. Üljetek le tisztázni, hogy mivel lenne elégedett, az biztos, hogy mindkettőtök részéről erőfeszítéseket kíván majd közös nevezőre jutni.

8. Háborítatlan, együtt töltött időre vágyik

Jogos igény, csak csöppet sem egyszerű a mai rohanó világban. Különösen nehéz ez akkor, ha egy kapcsolatban gyerekek is vannak, és az egész hét a logisztikával telik, majd a szülők hétvégére holtfáradtan dőlnek ki. Igyekezzetek mégis megszervezni, hogy legalább kéthetente együtt töltsetek egy estét, még akkor is, ha csak otthon nyittok ki egy üveg bort, főztök valami finomat, vagy megnéztek egy filmet összebújva a kanapén.

9. Megpróbál megzsarolni, vagy maradásra kényszeríteni, ha a barátaiddal akarsz időt tölteni

Ez már elég súlyos tünet, ha erre kényszerül, akkor valószínűleg régóta figyelmen kívül hagyod és keveset törődsz vele. Természetesen nem az a megoldás, ha zsarolással kicsikarja, hogy aznap este otthon maradsz, hanem az, hogy közösen végiggondoljátok, miként lehetne több figyelmet szentelni egymásra.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280