Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ne nézd bolondnak a bolondos zoknisokat! A hiánypótló tanulmány megmagyarázza azt is, hogy miért.

Nagyon tetszik a pénzügyes lány, és úgy látom, hogy én is neki. Belemenjek-e ebbe a viszonyba, vagy meg fogom bánni?

Nem mondjuk, hogy lehetetlen küldetés, de az biztos, hogy érdemes felkészülten belevágnod egy ilyen kapcsolatba.

Beleszerettél egy szakácsba? Megesik! De azért jobb, ha felkötöd a gatyád! 5 tanács azoknak, akiknek szakács a párjuk (vagy egyéb vendéglátós... esetleg szimplán munkamániás...)

A szerelem nem válogat, manapság bárkivel, bárhol előfordulhat, hogy lángra lobban valaki iránt, akiről kiderül, hogy ... ha nem is az Űrből, de egy másik országból érkezett.

Mivel lassan a fél életünket a munkahelyünkön töltjük, egyáltalán nem meglepő, ha lángra lobbanunk valamelyik kollegánk iránt.

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280