Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Randiznál egy programozóval? 5 dolog, amit jobb, ha előre tudsz!

Randiznál egy programozóval? 5 dolog, amit jobb, ha előre tudsz!
2015
ápr.
01

Nem mondjuk, hogy lehetetlen küldetés, de az biztos, hogy érdemes felkészülten belevágnod egy ilyen kapcsolatba.

1. Ő nem a te privát számítógép-szakembered.

A legidegesítőbb kérdés, amit egy programozóval/számítógépes szakemberrel találkozva feltehetsz: de jó, hogy értesz a gépekhez, megnéznéd, hogy az enyémnek mi a baja? Ugye a fogorvos ismerőseidnek sem mutogatod a lukas fogadat egy kellemesnek induló randin?

2. Igen, ők tényleg azt gondolják, hogy okosabbak nálad.

Az IT iparban naprakésznek, versenyképesnek kell lenni. Apró láncszemként könnyen lecserélhető bárki, így minimum a legjobbá, legokosabbá kell válni, hogy nélkülözhetetlenek legyenek. Az állandó versenyhelyzet a magánéletre is kihat: ezek a fiúk (lányok) gyakran arrogánsak, és azt képzelik, hogy kizárólag nekik lehet igazuk.

3. A munka mindenekelőtt. Még előtted is.

Megszállott a munkában, ez nem is kérdés, és rengeteget tesz azért, hogy a dolgok jobban működjenek, vagy jobban nézzenek ki. Még enni és aludni is elfelejt, ha a projektről van szó. A húzós időszakokban egészen olyan, mintha egy buborékban ülne – csak a saját kis világa létezik számára. Amikor már az ebédet is kihagyja, ne várd, hogy visszahívjon. Éjjel-nappal azon dolgozik, hogy a rá bízott feladatok a lehető legtökéletesebben működjenek.

4. Imádja a kütyüket!

Ne lepődj meg azon, hogy 5 éves gyerek módjára viselkedik, ha meglát egy új kütyüt. Hiszen már hónapok óta erről olvas, és akkor egyszer csak ott van, a szeme előtt! Teljesen természetes, hogy örömében ugrálni kezd, nem?

5. Hidd el, megérdemeli az idődet és szerelmedet.

Számára a munkája olyan, mintha a személyisége kiterjesztése lenne. Így kell őt elfogadni, de ettől nem rosszabb ember. Ha érezteted vele, hogy te vagy a biztos hátország, és elfogadod a lehetetlen időbeosztását és nem túl hízelgő fontossági sorrendjét – akkor jó esélyed van rá, hogy előbb-utóbb hozzád is úgy fog ragaszkodni, mint a csúcsszuper kütyüjeihez.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280