Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Gábor

Gábor

Sokan vágnák rá, hogy pénz, pénz és pénz, de ez leginkább a csalódott emberek mottója.

Ha bokáig jártad a lábad a Valentin-napi romantikus andalgásban a Duna-parton és rá sem bírsz már nézni bármilyen cukros vagy szív alakú dologra, irány az otthoni kanapé!

Előfordult már, hogy időt és energiát nem kímélve próbáltál közelebb kerülni valakihez, akiről kiderült, nem érzi a 'vibrálást', miközben az ellenkezőjét sem hallottad tőle soha? Mutatunk 5 jelet, melyeket felismerve időben fékezhetsz, mielőtt a barátzóna feneketlen mélységeiben találod magad.

A romantikusnak indult este szörnyű fordulatot vehet, ha ezeket a filmeket tervezed a popcorn mellé. Lányok, tényleg csak saját felelősségre!

Ez a meglepetés aztán ott van a legromantikusabb ajándékok toplistáján!

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280