Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A legrosszabb romantikus filmek: ezektől kíméld férfipartnered!

A legrosszabb romantikus filmek: ezektől kíméld férfipartnered!
2016
jan.
25

A romantikusnak indult este szörnyű fordulatot vehet, ha ezeket a filmeket tervezed a popcorn mellé. Lányok, tényleg csak saját felelősségre!

Egy párkapcsolat összetartása kompromisszumokkal jár, amelynek szerves része, hogy időnként - férfi princípiumunktól sajnos / hál'istennek meglehetősen messze álló - romantikus filmeket nézet velünk szerelmünk. Ez rendben is van, amennyiben tényleg jó filmről van szó (személyes kedvencem a Szenvedélyek viharában), de akadnak olyanok, amelyek megtekintése pokoli kínokat okoz minden jóérzésű férfiembernek. Íme egy szigorúan szubjektív válogatás azokból a filmekből, amelyek erőltetése komoly veszélybe sodorhatja kapcsolatotok kiegyensúlyozottságát.

5. Jennifer Lopez romantikus filmjei

Tisztázzunk valamit: Jennifer Lopez rossz színésznő. Személy szerint énekesnői kvalitásaiban is kételkedem, nincs ugyanis hangja, de hát Sting is elkarcolt így egész életében, a PR-gépezet pedig hatékonyan dolgozik, szóval ezt most hagyjuk. Vannak a csajnak - nem miatta - nézhető filmjei (pl. Mint a kámfor), de erre a listára romantikus szerepei miatt került fel. Szeretném, ha szeretnél, Álmomban már láttalak, Anyád napja, egyik felejthetőbb, mint a másik. Mindet láttam, egyetlen képkockára sem emlékszem, akkor meg minek?

4. Szex és New York

A sorozatba anno még én is bele-bele néztem és tulajdonképpen egész jól szórakoztam, de mire a film kijött, az egész szingli-téma már halálosan unalmassá vált. Pasiból vagyunk, nem érdekel bennünket olyan nők nyavalygása, akiknek tíz manus jutna minden ujjára, mégis szenvednek, mert csak. Ráadásul közülünk kizárólag a legműveltebbek tudják, hogy Jimmy Choo nem egy kínai vendéglős, Manolo Blahnik nevének leírása pedig komoly nehézséget okoz. Summa summarum: a sikeres sorozat után nem jött össze a róka ismételt meghámozása.

3. A szürke 50 árnyalata

Tabudöntögetőnek szánt alkotás, de ettől még pocsék. Már a könyv körüli felhajtást sem értettem, cserébe a film minden várakozást alulmúl. A világ valamilyen rejtélyes okból rágerjedt egy közepes színvonalú Tiffany-regényre hajazó ponyvára, nagyjából ennyi a történet. A pasik fele szaftos szexjelenetek reményében ült be a moziba, ők is hoppon maradtak: kaptak digitális fanszőrt, egyszer, hurrá. Ha mindenképp a témában keresünk fimet, akkor a Maggie Gyllenhaal és James Spader főszereplésével készült A titkárnő jobb választás.

2. A burok

Stephenie Meyer szerencsére csak utólag felkapott könyvéből készült film, egy nő, két pasi, szerelmi háromszög, rengeteg lelkizés, érzelmi viharok hányásig. Az Alkonyat pepitában, lerágott csont. Csak azért jöhetett létre, mert a stúdió a Twilight-saga farvizén evezve megpróbált még egy kis dellát kisajtolni pár millió párás tekintetű tinilányból. Újfent a róka és az ő többszöri megnyúzásának esete, v.ö.: Da-Vinci kód vs. Angyalok és démonok.

1. A teljes Alkonyat-széria

Csillogó, vegetáriánus vámpír, gyantázott farkasember, nulla színészi játék, unalmas cselekmény: listánk első helyére kevéssé meglepő módon az Alkonyat-filmek kerültek. Egy egész könyv szól arról, hogy jön az ellenség, majd amikor odaérnek, rövid tárgyalás után mindenki békében hazamegy? Mi van?? Ráadásul a könyvtrilógiából korunk divatjának megfelelően 4 filmet csináltak, pénz beszél ugye. A célközönségét ugyan megtalálta a 15-25 éves lányok körében, de ha te nem épp ebben a korban vagy, komoly próbára teszed párod türelmét és mentális tűrőképességét. Ne kockáztass!

Hölgyeim, szálljatok vitába kommentben, férfitársaim, bővítsétek a listát bátran! Titeket melyik romantikus filmmel lehet a kiűzni a világból?

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280