Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ha bokáig jártad a lábad a Valentin-napi romantikus andalgásban a Duna-parton és rá sem bírsz már nézni bármilyen cukros vagy szív alakú dologra, irány az otthoni kanapé!

A romantikusnak indult este szörnyű fordulatot vehet, ha ezeket a filmeket tervezed a popcorn mellé. Lányok, tényleg csak saját felelősségre!

Mi lányok, nem szeretjük a Rómeó és Júlia történeteket. Mármint oké, hogy a férfi meghal miattunk, de mi magunk szeretnénk élve maradni.

Magyar származású anyukája Misinek hívja, mert szerinte az igazi neve túl kemény. Amikor megkapta az Oscar-díjat, mindenki előtt lesmárolta a szobrot átadó vadmacskát.

Tudtátok, hogy a mindent elsöprő, olykor giccses szerelmi történetbe is számtalan hiba csúszott?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280