Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Az Oscar-díjas Misi, aki csókokat lop!

Az Oscar-díjas Misi, aki csókokat lop!
2015
ápr.
14

Magyar származású anyukája Misinek hívja, mert szerinte az igazi neve túl kemény. Amikor megkapta az Oscar-díjat, mindenki előtt lesmárolta a szobrot átadó vadmacskát.

Íme, Adrien Brody!

Adrien Brody 1973-ban született New Yorkban. Édesanyja magyar származású fotóriporter, aki 13 évesen hagyta el szülőhazáját, apja lengyel származású professzor. Anyukája egyébként Misinek hívja, mert az Adrient túl kemények találja.

Adrien Brody

TV filmekben indult karrierje akkor érte el a csúcspontját, amikor szerepet kapott Polanski A zongorista című filmjében (2002). A szerep kedvéért megtanult lengyelül, Chopint zongorázni, de feladta lakását, autóját, sőt még barátnőjét is. Remeteként élt, 13 kg-ot fogyott.

Amikor az alakításáért megkapta az Oscar díjat, örömében ország-világ előtt szájon csókolta a szobrot átadó Halle Berry-t.

Úgy tűnik, Adrien a lopott csókok rabja, a Cadillac Records című filmben egy lemezkiadót alakított, és a forgatáson – saját bevallása szerint - többször is szándékosan elrontotta azt a jelenetet, amelyikben Beyoncét kellett megcsókolnia.

A zongorista szakmai sikerét mind máig nem tudta megismételni, noha azóta több filmben is játszott, többek között a King Kong című moziban, majd egy másik filmben Salvador Dalít alakította.

Úgy tűnik, hogy Adrien a magánéletében szereti a veszélyes helyzeteket, 1992-ben súlyosan megsérült egy motorbalesetben, és háromszor tört már el az orra is. Nem tartozik a tipikus szépfiúk közé, ám olyan szépségek voltak a barátnői között, mint Keira Knightley vagy January Jones. Legkomolyabb kapcsolatát Elsa Patakyval, a magyar származású színésznővel folytatta, ám a menyasszonya nem sokkal a tervezett esküvő előtt faképnél hagyta egy másik pasi kedvéért. Jelenleg Laura Lieto modellel alkotnak egy párt.

Adrien Brody

A karakteres arcú színész 2012-ben modellként debütált a Prada-nál, de reklámokban is egyre sűrűbben bukkan fel.

 

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280