Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 tipp férfiaknak: így ismerd fel a barát-csapdát!

5 tipp férfiaknak: így ismerd fel a barát-csapdát!
2022
jún.
21

Előfordult már, hogy időt és energiát nem kímélve próbáltál közelebb kerülni valakihez, akiről kiderült, nem érzi a 'vibrálást', miközben az ellenkezőjét sem hallottad tőle soha? Mutatunk 5 jelet, melyeket felismerve időben fékezhetsz, mielőtt a barátzóna feneketlen mélységeiben találod magad.

Mottó: "Olyan mélyen vagyok a barátzónában, hogy nemrég nekem küldött véleményezésre egy másik pasinak készített meztelen szelfit." (ismeretlen)

Benne vagy?

Maradjunk csak barátok! A "rettegett" mondat, amelyet a legkevésbé sem szeretnél hallani, olykor mégis kénytelen vagy rádöbbenni, hogy a vágyott nő egyáltalán nem úgy tekint rád, mint potenciális szerelemre. Jó esetben ezt viszonylag hamar a szemedbe mondja, de néha magadtól kell rájönnöd: szélmalomharcot vívsz, itt bizony nem terem számodra babér.

1. Nem törekszik kapcsolatfelvételre

Ha egy nőnek bejössz, keresni fog. Manapság kismillió platformon vehetjük fel a kapcsolatot bárkivel, a jó öreg telefonon kívül sms-ben, százféle chaten, e-mailen, satöbbi. Ha ő nem, csak te keresed folyamatosan, kezdheted sejteni, hogy az elképzeléseitek sajnos nem találkoznak - még akkor sem, ha amúgy legtöbbször eléred és normálisan elcsevegtek.

2. Nem tekint férfinak

Persze nem a szó legszorosabb értelmében, csak épp simán úgy mesél a legmeredekebb dolgairól (pl. ágybeli kalandjairól, szexuális habitusáról), mintha afféle egynemű öribarik lennétek. Nem tudja (vagy nem akarja) felfogni, hogy mondjuk akut szívritmuszavart kapsz, ha elképzeled őt az adott szituban, pl. meztelenül... Tiszta amerikai tini-vígjáték, amikor a csaj a simán levetkőzik a meleg fiúbarátja előtt, ne már!!!

3. Lelki szemetesnek használ

Nem gond, ha elmondja, ami a szívét nyomja (sőt, ez akár kedvező jel is lehet), viszont aranyszabály, hogy a kezdeti időszakban nem zúdítjuk a másikra az összes lelki nyavalyánkat. Az ismerkedési szakaszban (és csakis kölcsönös szimpátia esetén), akarva-akaratlanul a legjobb arcunkat mutatjuk a másiknak, és ebbe nem fér bele, hogy az utolsó problémáját is azonnal veled oldassa meg. Ha ilyet tapasztalsz, nagy valószínűséggel az előző pontban említett "meleg barát" kategóriába hajított, esélyed sincs.

4. Nem csapja le a feldobott labdá(ka)t

Egyértelmű, hogy nem rontunk ajtóstul a házba, érdemes mindig kicsit "szondázni" a hozzáállást. Amikor viszont az egyértelmű célzások, a szívós munkával összehozott intimebb élethelyzetek (pl. egy esti borozás valamelyikőtök lakásán, vagy egy beszélgetős séta a Duna-parton), neadjisten a konkrét randifelkérések sorozatban érdemi reakcó nélkül maradnak, akkor ez a hajó számodra elment. Így jártál, törődj bele, lépj tovább!

5. Lebegtet

Talán nem kell mindenkinek bemutatni az ún. "lebegtetés" (alias "felhőztetés") intézményét, csodálatos találmány az idők kezdete óta. Egy nő, sok pasi, se igent, se nemet nem mond egyiknek se, csak hogy a közelében maradjanak és legyezgessék a hiúságát. Ha nem akarsz egy lenni a cuki, ártalmatlan felhőcskék közül, menekülj!

Ne aggódj, a bevezetőben említett mondatot a nők nagy többsége nem gondolja komolyan, pusztán így veszik el az elutasítás élét. De talán jobb is így. Lehet vitatkozni, hogy létezik-e nem szexuális alapú férfi-nő barátság, tény viszont, hogy egy férfi soha nem lánybarátot, hanem barátnőt keres - ez kettő pedig csak a legnaivabbaknak ugyanaz. Rajtad áll, hiszel-e benne, egy a lényeg: ha lyukra futsz (elnézést...), ne add fel. Minden buktából tanulsz valamit, és minden kútba esett kapcsolat közelebb visz ahhoz, aki mellett valóban boldog lehetsz.

 

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280