Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Mi kell a nőknek?

Mi kell a nőknek?
2020
jún.
19

Sokan vágnák rá, hogy pénz, pénz és pénz, de ez leginkább a csalódott emberek mottója.

Montecuccoli elmélete szerint ez volt az a három dolog, ami a háborúhoz kell, manapság pedig ez az a három dolog, ami a nőknek kell – állítólag. Ez csupán a valóban haszonleső, aranyásó nőkre igaz csak, a többiek számára nem ez a legfontosabb.

Bár egy egészséges lelkületű nő számára is fontos lehet a pénz abból a szempontból, hogy a férfi önálló legyen, azaz képes legyen saját magát fenntartani. Ez nem gazdagságot jelent, hanem csupán nagyjából azt, hogy ne anyutól kelljen pénzt kérnie, hogy meghívjon egy nőt egy baracklére és a későbbiekben ne a nőnek kelljen őt eltartania. De mi kell még?

Őszinteség

A jó kommunikáció a jó kapcsolat alapja, ebbe benne foglaltatik az őszinteség is. Nem jelenti, hogy egy pár mindig mindenben egyet fog érteni, de renegeteget számít, ha meg tudják beszélni a problémáikat.

Intelligencia

Bizony számít az ész is! Ez nem feltétlen jelent 6 diplomát, de a józan paraszti észre szükség van.

Jószívűség

Sosem megy ki a divatból! Egy jószívű, önmagával és másokkal kedves férfi mindig is közelebb áll a nőkhöz, mint lelketlen társai.

Humor

Fontosabb, mint hinnénk! Akivel lehet jóízűeket nevetni, azzal mindig szebb az élet.

Ápoltság

Nem szorul magyarázatra, hogy miért van rá szükség, ugye? Igazából az a szomorú, hogy meg kell említeni, mert nem mindenki számára alap.

 

Ha mindezekkel rendelkezik egy férfi, és csak egy hajszállal is szebben néz ki az ördögnél, akkor biztos, hogy sikere lesz a nőknél! A normálisabbaknál...

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280