Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Indul a 2016-os szamócaszezon, hozd a párod és a kosaradat!

Ebben a kertben biztosan nem fogsz romantikázni, ugyanis már egy érintés is halálos lehet!

A Gardenexpo 10. alkalommal vár 2016. március 18-19-20-án a Budapest Sportarénában. Az oldalborda.hu jóvoltából most megnyerheted páros belépődet a rendezvényre!

Érzed már az illatot? Hamarosan vár a nárciszmező, ahol a napsütésben teleszedheted a kosaradat!

A kínai kultúrában a krizantém a nyugodt életet szimbolizálja, állítólag nevetést hoz a házba. Ázsiában teaként is „fogyasztják", piros változatával akár szerelmet is vallhatunk. Itt az ideje jobban megismerni az ősz legnépszerűbb virágát!

Az esti sétáknak különleges hangulata van. És micsoda hangulata van akkor, ha körülöttünk több száz apró fénypont táncol! Kezdődik a szentjánosbogarak rajzása, ne hagyjuk ki a látványt!

A monda szerint Ádám és Éva Édenkertjéből származik, és az ókor óta ismerik, mint a csábítás eszközét, és a szerelmi szenvedélyek fokozóját.

Órákat tud beszélni a rebarbaráról? Rajtakapod, hogy vetőmag-katalógusokat lapozgat, miközben beszélsz hozzá? Ha eddig csak gyanakodtál, hogy a párod egy vérbeli kertész, akkor mondunk 16 jelet, ami lebuktatja.

Korábban már megírtuk a Budapest környéki eper-lelőhelyeket. Mivel sokan kértétek, itt az országos lista is! Indulás előtt érdeklődjetek telefonon a naprakész információkért, a legtöbb helyen május végi nyitást ígérnek!

Ugyan ki tudna ellenállni ennek a gyümölcsnek? Eprésszünk párban, mert javítja a szexuális életet. Eprésszünk egyedül, mert a szedd magad akciókon akár ismerkedhetünk is!

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280