Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Romantikus kertbarátoknak: most páros belépőt nyerhetsz a Gardenexpora!

Romantikus kertbarátoknak: most páros belépőt nyerhetsz a Gardenexpora!
2016
márc.
10

A Gardenexpo 10. alkalommal vár 2016. március 18-19-20-án a Budapest Sportarénában. Az oldalborda.hu jóvoltából most megnyerheted páros belépődet a rendezvényre!


Tavasszal alig várjuk, hogy kiszabaduljunk a zöldbe, legyen az akár csak egy zsebkendőnyi kiskert, vagy egy balkon. Kinek mi fér bele az életébe: van, aki a szoba meghosszabbításaként él a kertjében, mások fűszereket nevelnek a dézsákban, vagy gyertyafényes vacsorákat költenek el a teraszon. A kertünket egyéniségünknek megfelelően megtölthetjük természetességgel, vidámsággal, eleganciával, harmóniával, kényelemmel, praktikussággal, játékossággal, romantikával, illatokkal, ízekkel, bármivel, amire csak vágyunk.

Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítása, a Gardenexpo 10. alkalommal vár 2016. március 18-19-20-án a Budapest Sportarénában friss ötleteivel, hogy ihletet adjon, és olyan kertet alkothass magadnak, amilyet csak szeretnél! Kerti bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás, öntözéstechnika és inspirációban gazdag bemutatókertek várnak a jubileumi eseményen. Komplett kertépítéstől kis teraszod „tavasziasításáig” minden kerti kérdésre választ kaphatsz az eseményen, ahol a legjobb hazai kert szakértők segítenek a tervezésben és választásban.

Egy-két éve indult, és tovább erősödik az a trend, hogy a kültéri bútorok kárpitjának szövete egyre inkább a magasabb minőséget sugalló, puhább, kellemesebb tapintású beltéri textúrált szövetek hatását adja vissza. Ismét hódít a teak, de már nem a klasszikus angolos-flamandos modellekkel, hanem design bútorok formájában, ahol sok egyéb más anyaggal kombinálják mint a rozsdamentes acél, textiléne, fonószál, kültéri bőr, textil szalag, alumínium, és ezzel a kertben még sosem látott formák jelennek meg igazi kültéri nappali hangulatot teremtve.

Minden korábbinál pompásabb orchidea bemutató várja rajongóit az idén harmadik alkalommal megrendezett Orchidea Ünnepen, a Gardenexpo azonos jeggyel látogatható társrendezvényén. A tervezők több mint 3000 virágzó orchideát csomagolnak húsvéti köntösbe, melyek között olasz és holland nemesítők különlegességei is megjelennek. A kiállításon természetesen vásárolni is lehet az orchidea kereskedőktől, sőt, a rendezvény végén a kiállított kompozíciók egy részét is haza lehet vinni.
Nyerj egy fantasztikus kerti garnitúrát!
Feltétlenül regisztrálj a www.gardenexpo.hu.hu oldalon, hogy esélyed legyen megnyerni a rendezvény fődíját, egy álomszép kerti garnitúrát!

Nyerd meg a belépődet!

AZ OLDALBORDA.HU JÁTÉKÁN 3 KÉRDÉS HELYES MEGVÁLASZOLÁSÁVAL 5 DB PÁROS BELÉPŐJEGYET NYERHETNEK OLVASÓINK A RENDEZVÉNYRE. SORSOLÁS MÁRCIUS 16-ÁN! A NYERTESEKET E-MAILBEN ÉRTESÍTJÜK!
A JEGYEKÉRT IDE KATTINTVA LEHET JÁTSZANI >>

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280