Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Nárcisz szedd-magad: ezt nem lehet kihagyni!

Nárcisz szedd-magad: ezt nem lehet kihagyni!
2016
márc.
01

Érzed már az illatot? Hamarosan vár a nárciszmező, ahol a napsütésben teleszedheted a kosaradat!


Az édes piros eper és az illatos levendula szedésére még kicsit várnunk kell, de március végén teleszedhetjük a kosarunkat a tavasz frissességét hirdető, fehér és sárga nárciszokkal! Az egyik kedvenc virágunkból tavaly 7000 tövet ültettek a Balaton-felvidéken található birtokon, és a tavasz beköszöntével 3 hétvégén is szélesre tárják a virágrajongók előtt a kapukat. Mintegy 10 fajta nárciszból csemegézhetünk, a szervezők annyit kérnek csak, hogy 100 szálnál többet ne szedjünk fejenként, jusson mindenkinek.

Véssétek fel már most az időpontokat egy kellemes monoszlói kiránduláshoz!

Magyar Provence Levendulabirtok, Monoszló, márc. 26-28., ápr. 2-3., ápr. 9-10.
Részletek: https://www.facebook.com/magyarprovence/

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280