Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ilyen egy egészséges kapcsolat!

Legyen ez a nap különleges.

Ne csak a fürdőhelyek jussanak eszünkbe, ha a hazai „vizes” helyekre gondolunk!

Érzed már az illatot? Hamarosan vár a nárciszmező, ahol a napsütésben teleszedheted a kosaradat!

Magyarország legeredetibb angolparkjában az ország legnagyobb egybefüggő hóvirágszőnyege várja a látogatókat.

Szeretjük a hagyományos állatkerteket, a vadasparkokat. De ezeken túl is vannak nagyszerű helyek hazánkban!

Bár az esték egyre hűvösebbek, egy meleg takaróval felszerelkezve még bőven nekivághatunk a csillagnézésnek. Remek helyeket mutatunk, ahol nemcsak távcsővel nézhetünk a messzeségbe, de számtalan egyéb csillagászati programmal várják az érdeklődőket!

A társkeresők legtöbben arról panaszkodnak, hogy beszűkülnek az ismerkedési lehetőségek. A napi mókuskerék során ugyanazokkal az emberekkel találkoznak, így fogalmuk sincs, hogy hol ismerkedhetnének.

Az ismerkedés nem pusztán az online társkereső oldalakon lehetséges! Változatos programokon vehetnek részt a társkeresők a borkóstolótól a biciklitúráig bezáróan. Mire figyeljünk, hogy eredményes legyen az offline randizás?

Lányok, fiúk, tudtok ti mancsozni? És vajon mi történik, ha visszafordul a banya? A Húsvéthoz kapcsolódó népszokások többségével legfeljebb hagyományápoló rendezvényeken találkozhatunk. És akadnak olyan elfeledett szokások is, amikről még nem is hallottunk!

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280