Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Milyenek a csillagjegyek férjként?

Milyenek a csillagjegyek férjként?
2016
nov.
29

A nyüzsgő Ikrektől a főnökösködő Kosig.


Esküvő előtt állsz? Akkor még időben megmutatjuk, hogy mi vár rád a leendő férjed oldalán! Ha pedig már hozzákötötted az életedet valakihez, akkor vess rá egy pillantást, hogy egyetértesz-e a jellemzéssel.

Kos (március 21.-április 19.)

A Kos pasi mellett nem fogsz unatkozni, mivel imádja a mókát, vad és lételeme a nyüzsgés. Ugyanakkor hajlamos kizárólag a saját feje után menni (igen, akár a falnak is nekimegy), önző és főnökösködő oldala is megmutatkozhat.

Bika (április 20.-május 20.)

Jó hírt szeretnél? Lojális, keményen dolgozik és minden este ugyanabban az időben ér majd haza. Megbízható fickó, akire számítni lehet, de ne lepődj meg, ha élvezi az élet apró luxusait is. Jöhet a rossz hír is? Azt szeretné, ha te magad éppen ennyire elkötelezett és megbízható lennél, úgyhogy semmi spontenaitás (másképpen szólva, kicsit unalmas a hapsi).

Ikrek (május 21.-június 20.)

Akinek be nem áll a szája. Nagyszerű társalgó, érdekes és izgalmas, okos személyiség. Ugyanakkor vedd számításba, hogy imád beszélni és kevésbé szeret hallgatni. Szereti a változatosságot és menekülhet az elköteleződéstől.

Rák (június 21.-július 22.)

Ő a forrás, a tápláló, gondoskodó társ. Ölelgetnivaló, nagy mackó, imádja az anyukáját, és remekül megérti az érzéseidet is. Cserébe elég magasak az elvárásai, és azt reméli, hogy te is tudod mindazt nyújtani, amit az anyucija. Ráadásul a hangulata is változékony lehet.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)

Az Oroszlán mellett nincsenek unalmas pillanatok! Igazi szórakoztatómester, ragyogó, dinamikus, lehengerlő személyiség, aki mellett az élet egy hatalmas bulinak tűnik. Viszont nehezen viseli, ha nincs a középpontban, ilyenkor mogorvává válhat. Forrófejű és nagyon hiú is lehet, amit nem könnyű elviselni.

Szűz (augusztus 23. -szeptember 22.)

Ha szereted a rendet, különösen pénzügyekben, akkor a Szűz a te embered. Elkötelezett, precíz, két lábbal áll a földön. Ugyanakkor idegessé is válhat, ha hiba csúszik a gépezetbe, gyakran önbizalomhiányos és rettenetesen válogatós. Előfordulhat, hogy a végletekig egészségtudatos.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Társaságkedvelő, szeret közösségben lenni, romantikus és édes, nem csak veled, de mindenkivel, akivel kapcsolatba kerül. Sajnos másokat is könnyen rabul ejt, így lehet, hogy más nőkkel is harcolnod kell, a Mérleg ugyanis imád a tűzzel játszani.

Skorpió (október 23.-november 21.)

A Skorpió lojális, mélyen szenvedélyes, egyenes és elkötelezett. Fantasztikus az ágyban is! Ugyanakkor olyan, mintha mindig titkolna valamit, és úgy tud szavakkal döfni, mintha késsel tenné.

Nyilas (november 22.-december 21.)

Mindig kész a kalandra, és imád a természetben lenni, utazni. Intelligens, de nehezen veszít, így bármilyen vitában kegyetlen partner. Tapintatlan is tud lenni, és ő az az észosztó fickó, aki mindig mindent tud.

Bak (december 22.-január 19.)

Keményen dolgozik és elkötelezett a siker felé, nagyszerű családfenntartó. Lojális, erős akaratú és független. Ne titkoljuk el azt sem, hogy nagyon makacs, önfejű, zsarnokoskodó is tud lenni.

Vízöntő (január 20.-február 18.)

Örökké fiatal, mindig kapható a mókára (a hálószobában is), kezdeményező, újító. Ugyanakkor szeret lázadni, néha nem tűri a függést egyszerűen szereti megkeverni a dolgokat, pusztán a vicc kedvéért.

Halak (február 19.-március 20.)

A Halak bájosak, romantikusak, szenvedélyesek, nagyszerű hallgatók. Szívüket-lelküket kiteszik a párjukért. Ez persze nem mindig jó dolog. A hangulatuk a végletek között tud ingadozni, mindent teljes érzelmekkel élnek meg.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280