Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

8 ellenállhatatlan tulajdonság egy nőben

8 ellenállhatatlan tulajdonság egy nőben
2016
szept.
09

Amiknek semmi közük nincs a külső adottságokhoz.


Vannak nők, akik egyáltalán nem „szabályosak”, talán nem is különösebben szépek, esetleg az alakjuk sem tökéletes, mégis bolondulnak utánuk a férfiak. Mi a titkuk? Mitől függ, hogy egy nő vonzó-e vagy sem? Biztosan nem a külső adottságoktól!
Sokkal inkább az alábbi 8 dologtól!

1. Kedvesség

A belülről jövő, őszinte kedvességre muszáj odafigyelni. Nem arról a mézes-mázos kedvességről van szó, amit magunkra erőltetünk, ha ügyfelekkel, vagy „fontos” emberekkel kell beszélnünk. Az igazán kedves személyiség szinte beragyogja a környezetét, és melegséget áraszt. Egy mosolyba bele lehet szeretni! A férfiak szeretik a mosolygós nőket.

2. Pozitív hozzáállás és humorérzék

Az nem önzőség, ha szereted, elfogadod magadat és a saját boldogságodat kiemelt helyre helyezed. Az egyik legfontosabb dolog a kapcsolatokban –akár romantikus párkapcsolatról van szó, akár másmilyenről – hogy a partnerek képesek legyenek jól érezni magukat együtt, és tudjanak közösen nevetni. Amennyiben jóban vagy magaddal, és érzelmileg stabil vagy, akkor tudsz jól működő, harmonikus kapcsolatot is kialakítani. A pozitív életszemlélet és a humorérzék nagyon vonzó.

3. Szenvedély

Remek dolog, ha van valami, egy hobbi, egy érdeklődési kör, amibe szenvedélyes bele tudod vetni magadat. Lehet, hogy olyan szerencsés vagy, hogy ez egyben a munkád is, lehet, hogy egy szabadidős tevékenység. A férfiak nagyon vonzónak tartják, ha egy nő igazán szenvedéllyel képes valamit tenni, hatalmas energiákkal tud róla beszélni. Az ilyen nő egyáltalán nem unalmas, inkább izgalmas.

4. Ha kijön a férfi barátaival

Valljuk be, nem mindig egyszerű jóban lenni a férfi barátaival, haverjaival. Viszont ha ez sikerül, és egy nő képes a találkozókon, összejöveteleken „jó fej”-ként viselkedni, akkor nagyot nő a pasi szemében.

5. Magabiztosság

Nincs is ellenállhatatlanabb egy magabiztos nőnél, aki tudja, hogy mit akar, és nem is próbálja másmilyennek feltüntetni magát. Egyszerűen jó magukkal rendben lévő, elégedett emberek közelében lenni, és nincs ez másként a férfi-nő kapcsolatokban sem. Vonzó, ha egy nő kiáll magáért, az igazáért, azért amiben hisz.

6. Magabiztos szexualitás

Persze, vonzó a jó alak és a szexi fehérnemű, de az intimitásban nem ez az igazán lehengerlő, hanem az, ha egy nő pontosan tudja, hogy milyen szexuális energiái vannak, és jóban van a saját testével, ismeri a vágyait, igényeit.

7. Döntésképesség

Ismersz olyan nőket, akik fél óráig nézik az étlapot, mert nem tudják eldönteni, hogy mit egyenek? Vagy 20 percig tanakodnak azon, hogy melyik mosószivacsot válasszák a boltban? Ez lehangoló tud lenni, különösen egy férfi számára. Örökösen a másikra hagyni a döntést nagyon fárasztó - a másik számára. Egyetlen férfi se szeretne egy nehéz nap után még 56 döntést egyedül meghozni, attól kezdve, hogy mit vacsorázzanak, vagy milyen filmet nézzenek a tv-ben addig, hogy melyik pohárból igyanak.

8. Kialakult stílus

A férfiak genetikailag programozottan vizuális lények, éppen ezért fontos számukra a külső megjelenés. Ismét nem a kilókról beszélünk, hanem az összhangról. Az egyedi, egyéniséghez passzoló stílus nagyon vonzó. Ilyenkor a férfiak azt érzik, hogy ez a nő „egyben van”.

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280