Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Kedves Férfiak, ÍGY viselkedik egy erős nő a szerelemben!

Kedves Férfiak, ÍGY viselkedik egy erős nő a szerelemben!
2018
máj.
03

Nem nyafog, nem fojt meg és nem követel.


Sok férfi szereti hangoztatni, hogy erős nőt szeretne párjául. Azok száma azonban kevesebb, akik pontosan tudják, hogy ez mivel jár: nem egy simulékony cicababát, egy mindenben egyetértő bábut fognak kapni. Egy erős nővel együtt élni sok szempontból nehezebb, mint egy olyannal, aki mindenben aláveti magát a partnere akaratának.

Ilyen egy erős nő a szerelemben:

1. Lelassít téged

Ellentétben más nőkkel, egy erős nő lelassít téged, ha beléd szeret. Bizony: megtanít élvezni a nyugodt sétákat, ráérős reggeliket, apró lépésekkel haladtok egymás felé. Megtanít várni. Hova sietne?

2. Jó kapcsolatot alakít ki a körülötted lévő emberekkel

Megosztja a szerelmét a világgal, nem szeretne kisajátítani magának téged. Egy erős nő nem ijed meg attól, hogy szoros kapcsolatot ápolsz a családtagjaiddal, közeli barátaiddal. Nem lesz féltékeny másokra, akik hozzátartoznak az életedhez. Örül neki, hogy a szeretteid körbevesznek. Erőfeszítéseket tesz, hogy megismerkedjen velük, igyekszik időt tölteni azokkal, akik fontosak neked. Tudja, hogy az életed velük együtt teljes.

3. Mély beszélgetéseitek vannak

Egy erős nő pontosan tudja, hogy mit akar. Ha pedig egy ilyen nő beléd szeret, akkor őszinte, mély, kendőzetlen beszélgetéseket folytat veled, hogy kiderítse, te vagy-e az ember, akire várt. Tudni szeretne az apáddal való kapcsolatodról, arról, hogy mi tesz boldoggá, arról, hogy mik az álmaid. Nem csak a felszínt akarja látni, de a hibáidat, gyengeségeidet is.

4. Elegendő teret hagy neked

Azt akarja, hogy a te döntésed, elhatározásod legyen, hogy vele töltöd az idődet, ne kötelezettség. Engedi, hogy a saját dolgodat végezd, nem akaszkodik rád, nem fojt meg. Bátorít, hogy tölts időt a családoddal, a barátaiddal is. Bebizonyítja neked, hogy nem kell félni az elköteleződéstől, mert nem láncokat jelent: egy párkapcsolatban is maradhat szabad az ember.

5. Próbák elé állít

Egy erős nő nem fél attól, hogy szembenézzen veled: tudni szeretné, hogy milyen a személyiséged, te vagy-e az, akit keres. Akiért megéri harcolnia. Ezért tesztelget: kipróbálja, hogy miként viselkedsz, ha a kezedben van az irányítás, hogy mennyire tudsz együttműködni, hogy miként bánsz egy nővel és hogyan beszélsz a számodra fontos emberekkel.

6. Nem hagyja, hogy a dolgok félrecsússzanak

Egy erős nő két lábbal áll a földön. Tudomásodra hozza, ha mérges, és azt is elmondja, hogy mi a baja. Kiáll magáért. Nem hagyja, hogy természetesnek vedd az ő szerelmét.

7. Nem tesz meg olyan dolgokat, amiket nem akar

Egy erős nő sosem felejti el, hogy honnan jött és hova tart. Pontosan tudja, hogy ki ő, ezért nem válik bábbá egy kapcsolatban. Nem veszíti el a személyiségét, nem lesz a másik akaratának véghezvivője belőle. Nem vállal fel kényelmetlen helyzeteket, kötelező dolgokat, ha nem szeretne. Nem tesz meg számára vállalhatatlan dolgokat a másik ember kedvéért.

8. Megváltoztat téged

Egészen pontosan: kihozza a legjobb énedet. Akaratlanul is folyamatosan arra inspirál, hogy jobb és jobb legyél. Hiszen naponta biztosít a szerelméről, szárnyakat ad. Bátrabbá, megbocsájtóbbá, gondoskodóbbá és kedvesebbé tesz. Hagyja, hogy a saját utadat járjad, de minden lépésnél ott áll melletted, ha arra van szükséged.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280