Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Srácok, itt a döntő érv, hogy eldobjátok a borotvátokat!

Srácok, itt a döntő érv, hogy eldobjátok a borotvátokat!
2015
okt.
15

Vannak a szakáll-pártiak, és a szakáll-ellenzők. És a tudósok, akik állítják: a szakállas pasik hosszabb életűek.


Pofaszakáll, körszakáll, bozontos szakáll, ápolatlan szőrzet, dögös borosta: nem mondhatni, hogy a szakáll egyhangú vagy unalmas lenne. Egy szakáll alapjaiban változtatja meg egy férfi kinézetét, néhányan valóban azért növesztik, hogy drámai hatást érjenek el, mások fogadásból, például addig nem borotválkoznak, amíg a kedvenc csapatuk be nem jut a döntőbe.

Most viszont a tudósok is a szakáll mellett tették le a voksukat, állítva, hogy az arcszőrzettel rendelkező férfiak egészségesebb, hosszabb életre számíthatnak. Lehet, hogy ez a felfedezés lesz az, ami végképp elhozza a szakállak uralmát, úgyhogy itt az ideje megismerni annak előnyeit.

1. Segít megelőzni a daganatok kialakulását

Egy ausztrál egyetem kutatói publikálták a felfedezést, hogy a sűrű szakáll egészségesebbé teheti viselőjét. Egy tanulmány során szakállas és borotvált férfiak csoportját vizsgálták, a nagyon erős napsugárzásban. A kutatók arra az eredményre jutottak, hogy az arcszőrzet a káros UV sugárzások 90-95%-át blokkolta, így védve az erősebbik nemet a bőrráktól.

2. Lassítja az öregedési folyamatokat

A szőrzet segít megtartani az arcbőr nedvességtartalmát, és tompítja a napsugarak károsító hatását is, így kevesebb ráncot és bőrkárosodást találunk a szakállas férfiakon. Sajnos a szakáll általában öregíti a pasikat, úgyhogy igazából csak a viselője tudja, hogy a bozont alatt kevésbé öregszik.

3. Csökkenti a fertőzésveszélyt

Nincs borotválkozás, nincs befelé növő szőr, nincs gyulladt szőrtüsző!

4. Megszűri az allergéneket

Ugyanúgy, mint az orrban lévő szőrök, az arcszőrzet is szűrőként funkcionál, és segít abban, hogy minél kevesebb allergén (por, pollen) jusson a szervezetbe.

5. Véd a hideg ellen

Melegen tartja az arcot, és nehezebben csípi ki a fagy az alatta lévő arcbőrt.Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280