Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Intő jelek, hogy anyuka pici fiával randizol

Intő jelek, hogy anyuka pici fiával randizol
2024
jún.
06

Minden szép és jó a kapcsolatotokban, aztán egyszer csak kezded magad furán érezni? Valahogy túl nagy anyuka jelenléte, és úgy érzed, hogy még mindig nem vált le róla a fiacskája? 

Íme a jelek, hogy anyuka pici fiával randizol!

1. A rendszeres telefonhívások száma több, mint amennyi normális

Ha a pasid minden helyzetben az anyjára csörög, kezdjél gyanakodni. Már tárcsáz is, ha valami banális dolgot meg kell oldania, tanácsra van szüksége? Együtt nevetgélnek, ha van egy új pletyka, és órákig csámcsognak a napi történéseken? Nem beszélve arról, hogy lehet, hogy ezeknek a sutyorgásoknak te vagy az egyik célpontja – részletesen beszámol arról, hogy mit, hogyan csinálsz.

2. Az anyjához hasonlítgat téged

Ez a legvisszatetszőbb dolog, amit egy férfi megtehet a szeretett nővel! Mivel minden ember egyedi és megismételhetetlen, állandóan máshoz méricskélni valakit, teljesen aláássa az illető önbizalmát. Ha a pasid a süteményedtől elkezdve a hanghordozásodig, vagy a szabadidős elfoglaltságodig, mindenben az anyjához hasonlítgat és kritizál, az nem jó jel, hidd el.

3. Az anyja szava a döntő, az ő véleményére ad

Az olyan pasiknak, akik mindig csak anyuci véleményére adnak, nem is lenne szabad elmozdulniuk annak szoknyája mellől. Az ilyen férfiak nem képesek felelősséget vállalni a tetteikért, dönteni, kialakítani egy saját véleményt és azt képviselni. Állandó konfliktusforrás, ha a közös dolgaitokban a te véleményedet nem az övével kell összehangolni, hanem anyukáéval.

4. Anyu ügyei mindig előrébb valók

Lehet, hogy a párod édesanyja már idős, vagy beteges, és többet kell neki a napi ügyekben segítenetek. Az viszont nem normális, ha azért nem utaztok el hétvégére, mert anyunál kell ablakot pucolni, vagy azért fordultok vissza az ajtóból, mert mozi helyett anyuhoz kell felugrani, mert elfogyott nála a kenyér.

Természetesen nem az a gond, ha valaki jó kapcsolatot ápol az édesanyjával, gyakran beszélnek és találkoznak. Az is rendben van, hogy fontos döntésekben mindig kikérjük a szeretteink véleményét. Azonban ha a fent leírtakat észleled, és ez a viszony már beteges jeleket mutat, akkor a pasidnak valószínűleg szakember segítségére van szüksége, hogy leváljon az anyjáról. Te pedig jobban teszed, ha nyúlcipőt húzol és elmenekülsz, mielőtt túl késő lesz.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280