Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

16 ok, amiért jó szakállas pasival randizni

16 ok, amiért jó szakállas pasival randizni
2024
jún.
11

Különböző történetek, mesék és művészi ábrázolások alapján a szakállt általában a bölcsességhez, szexuális teljesítőképességhez vagy magas pozícióhoz kapcsolták. A Wikipédia szerint. Szerintünk pedig:

1. A szakáll férfias

A szakáll sokkal férfiasabb, mint a babasima arc. Nézd csak meg a szakállas pasikat, úgy néznek ki, mint egy vadállat-persze a szó izgató értelmében! Igazi irányító, erős fickóknak tűnnek, akik akár egy házat is képesek felhúzni a puszta kezükkel. Kell ennél több egy nőnek?

2. A csókolózás nagyobb móka.

A szakáll kellemesen csiklandoz csókolózás közben. Hmmm!

3. Olyan jól néz ki, amikor elegánsan van felöltözve.

A szakáll erős kontrasztot mutat egy öltönnyel. Az arcszőzet favágó-jelleget kölcsönöz, ami izgalmas tud lenni, jól-szabott zakóval kombinálva.

4. Vicces az arcát végigsimítani.

A pasik sokszor olyanok, mint a kutyák. Imádják, ha vakargatják, dögönyözik őket. Egy szakáll kicsit olyan, mint egy kisállat. Cirógathatod, vakargathatod kedvedre.

5. A szakáll melegen tartja a pasid arcát.

Akár egy pulcsi az arcon. Nem kell aggódnod, hogy megfázik a hideg télben.

6. Újraélheted vele a gimis érzéseidet.

Ugye még emlékszel arra a rosszfiúra, aki a gimiben szakállasan, tetováltan száguldozott a motorján? (És akiért titokban odavoltál.) Most majd minden nap emlékeztetni fog rá.

7. A szakállas férfiak egészségesebbek.

A tudomány szerint. Például tudtad, hogy a szakáll blokkolja az UV sugarak 90-95%-át, így lassítva az öregedést és csökkentve a bőrrák kialakulásának veszélyét?

8. Ezek a pasik: lumberszexuálisak.

Hallottál már a lumberszexuálisokról? Ők azok, akik úgy néznek ki, mint a favágók. A lányok gyakran fantáziálnak egy olyan férfiről, aki nem fél megragadni a baltát, ha kell, akár tüzet is tud rakni, és olyan vadítóan néz a flanellingjében. A lumberszexuális az új divat!

9. A szakáll tekintélyt kölcsönöz.

Olyan érettnek tűnik egy szakállas fickó! Kell e magyarázni, a nők mennyire rajonganak a komoly, érett pasikért? De nemcsak a nők, más férfiakban is tiszteletet ébreszt a bajusz és a szakáll. Egy szakállas férfi olyan, mint az alfahím, mindenkit irányítani szeretne.

10. Olyan titokzatosnak tűnnek.

Határozottan van valami titokzatos és fennkölt a szakállas fazonokban. Nemde?

11. Nyilvánvalóan türelmes.

Ha van türelme és ideje szakállt növeszteni, akkor nem kérdés, hogy türelmes. Nem kapkodós, felületes - hanem megfontolt és hűvös.

12. Elkötelezettséget sugall.

Bizony, elkötelezettség kell a szakállnövesztéshez is. Az ápolásához-nyíráshoz is idő kell. Ha nem lompos, hanem rendezett a szakáll, akkor biztos lehetsz benne, hogy gazdája ad magára!

13. Felvállalja magát.

Egy szakállas férfi biztosan nem sablonos. Hiszen mer más és szokatlan lenni. Mellette felkészülhetsz a spontán kalandokra!

14. A szakáll felöltöztethető!

Virágok, karácsonyfadíszek ... annyi mókás pillanatban lehet részetek!

15. Jézusra emlékeztet.

Vagy nem? De!

16. Időtlenséget sugall.

Klasszikus. Mint Ernest Hemingway. Sosem megy ki a divatból.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280