Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A szőrös pasikból lesz a legjobb férj (a tudósok szerint)!

A szőrös pasikból lesz a legjobb férj (a tudósok szerint)!
2015
máj.
29

Miközben egyre több férfi borotválkozik intim helyeken is, a tudósok kitartanak a szőrös pasik mellett. Állítják, hogy belőlük lesz a legjobb férj, és meg is mondják, hogy miért!


Visszasírod azokat az időket, amikor egy szakáll és egy bozontos mellkas számított férfiasnak, a manapság divatos csupasz szépfiúk helyett? Vagy ellenkezőleg: menekülsz már a bajusztól is? Kutatásokra támaszkodva a tudósok a szőrös pasikat ajánlják, az alábbi 5 ok miatt:

1. Férfiasak.

A nők szerint is! Felmérések szerint a csajok 54%-a férfiasabbnak tart egy szőrös fickót, egy borotválttal szemben.

2. Okosak.

Szexinek találod az orvosokat és a tudósokat? Nagy valószínűséggel ők sem csupaszok a fehér köpeny alatt! Egyes tanulmányok szerint a testen lévő szőrzet az intelligenciával van összefüggésben. Sőt, azt is kimutatták, hogy a Mensa tagok többsége (a legmagasabb IQ-jú emberek közössége) szintén vastag testszőrzettel rendelkezik.

3. Vidám fickók.

Gondoljunk csak Seth Rogen-re, vagy Zach Galifianakis-ra: mind zseniális nevettetők, és közben szőrösek. Ez mondjuk egy nem túl tudományos ok, de mindenképpen fontos szempont a humor, ha az ember férjet keres, nem igaz?

4. Képesek jó ügyek mellé állni.

Novemberben egyre több bajuszos embert láthatsz: a Movember mozgalom ugyanis így hívja fel a figyelmet a férfiakat érintő here és prosztatarákra. Növessz egy bajuszt, hogy megments egy manust!- hirdeti a kezdeményezés, amihez már hazánkban is egyre többen csatlakoznak. Márpedig egy olyan pasi, aki képes jó és nemes dolgok mellé állni, határozottan férjnek való!

5. Biztosak magukban.

Jelenleg a pasik többsége (57%-uk) borotválkozik (sokan az egész testükön). Egy olyan srác, aki szembe megy a tömeggel, és felvállalja magát, mindenképpen megéri a figyelmet!

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280