Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Sokszor fájdalmas megbirkózni a tudattal, hogy egyetlen pillanat alatt válik idegenné az, akit valamikor a legjobban szerettél.

Ne ámítsd magadat!

Olykor előfordul, hogy egy korábbi kapcsolatunkat próbáljuk felmelegíteni. Időnként erre jó okunk van és működik, máskor pedig hiába kergetünk hiú reményeket. Ami egyszer elromlott vagy nem működött, az most sem lesz felhőtlen.

Ne legyen még a rossznál is rosszabb.

Nem kell mindig várnod a másik fél kezdeményezésére, és a szex-megvonás sem erősíti a kapcsolatotokat.

Előfordult már, hogy időt és energiát nem kímélve próbáltál közelebb kerülni valakihez, akiről kiderült, nem érzi a 'vibrálást', miközben az ellenkezőjét sem hallottad tőle soha? Mutatunk 5 jelet, melyeket felismerve időben fékezhetsz, mielőtt a barátzóna feneketlen mélységeiben találod magad.

Emlékeztek még Julia Robertsre az Oltári nő című a filmben, amelyben úja és újra elszalad az esküvő elől, faképnél hagyva a vőlegényét?

Válás utáni újratervezés: ki megy, ki marad, ki 'kapja' a gyereket és kinek könnyebb a helyzete. Az érem apai oldala következik.


Ne add fel! Még lehet, hogy nem késő visszaállítani a helyes útra.

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280