Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

17 biztos jele annak, hogy nem vagy túl az exeden

17 biztos jele annak, hogy nem vagy túl az exeden
2017
szept.
21

Ne ámítsd magadat!


Egy szakításba mindenki belehal egy kicsit, de utána mégis túljutunk rajta, és új fejezetet nyitunk. Vagy mégsem? Lehet, hogy még nem zártad le az előzőt?
Nem csak a filmekben létezik olyan, hogy valaki nem tudja elengedni az exet, megkeserítve ezzel mindenki (és elsősorban saját maga) életét.

Mik az elakadás jelei?

1.Még mindig gyakran gondolsz rá.

Vágyakozva emlékezel az együtt töltött időre, szinte minden nap, és gyakran még a szemed is könnybe lábad, ha eszedbe jut. Az egyik legnyilvánvalóbb jele annak, hogy nem vagy túl rajta, ha még mindig képes fájdalmat okozni az emlékezés. Ha már lezártad ezt a fejezetet, akkor nem fogsz sírva fakadni, és nem fog szünet nélkül hiányozni neked.

2. Megtartottad az ajándékokat, amiket tőle kaptál (és nem csak a hasznos dolgokat).

Az még beleférhet, ha megtartasz egy használati cikket, de ha a pólójába kapaszkodva alszol el, vagy a tőle kapott szívecskés nyuszit ölelgeted, az már nyilvánvalóan nem.

3. Még ha randizgatsz is mással, halogatod a kapcsolat szárba szökkenését, mert abban reménykedsz, hogy az exed visszatér hozzád

Ez nem csak a randipartnereddel kitolás, de magaddal szemben is. Ideje lenne belátnod, hogy az exed nem jön vissza, ezzel a viselkedéssel viszont megfosztod magad a boldogságtól, és megbántasz másokat.

4. Folyamatosan jelzés értékű posztokat teszel fel.

Természetesen olyanokat, amiket ő is láthat, és reagálhat rájuk. Egyszerűen nem hagyod elvágni azt a kis szálat, ami hozzáköt.

5. A barátaidnak már elegük van abból, hogy folyton róla regélsz.

Eleinte meghallgattak, de mostanra már nem bírják, hogy állandóan az exedet emlegeted, bármilyen téma kapcsán. Lehet, hogy már szakemberhez is akartak küldeni?

6. Te is érzed, hogy megalázó, de minden lehetőséget megragadsz, hogy részese maradj az életének, vagy csak beszélhessél vele.

Magaddal is elhiteted, hogy fontos felhívnod, nem azért, mert beszélni akarsz vele, hanem mert valami halaszthatatlan ügyben akarod a véleményét kikérni. Lásd végre be: ez már lassan kimeríti a zaklatás fogalmát, nem tudsz leszakadni róla.

7. Már az összes barátodat befogtad, hogy kémkedjenek utána.

Egyre durvul a helyzet! Lassan az összes határt átléped, amit nem kéne.

8. Bizonygatod, hogy jól vagy, pedig már mindenki aggódik érted.

Ha az emberek aggódva kérdezgetnek, és azzal jönnek, hogy nem vagy jó bőrben, akkor gyanakodj, és kezdj hinni nekik. Felesleges bizonygatni, hogy minden oké – lehet, hogy segítségre van szükséged.

9. Azon agyalsz, hogy mit kellett volna másképp tenned.

Tipikus jele annak, hogy még nem zártad le magadban az egészet: állandóan a múltban jársz, és azon tanakodsz, hogy mit kellett volna másképp tenned, hogy megmentsd a kapcsolatot. Magadat hibáztatod, és nem tudsz elszakadni a gondolattól, hogy te toltad el.

10. Bár már eltelt némi idő a szakítás óta, még mindig zokogni kezdesz, ha meghallod a „dalotokat”, vagy meglátsz valami közös emléket.

Mindenkinek vannak az exszel közös emlékei, ez rendben is van. Ha viszont még hónapokkal a szakítás után is depresszív hangulatot vált ki benned egy-egy ilyen emlék, akkor nyilvánvalóan nem vagy még túl a kapcsolatotokon.

11. Valahányszor leiszod magad, felhívod, és azon könyörögsz, hogy fogadjon vissza.

Tudjuk, hogy az alkohol a kegyetlen igazságot is képes előcsalogatni belőlünk. Amikor felöntesz a garatra, akkor nem is létezik számodra más: még arra is képes vagy, hogy könyörgő sms-ekkel bombázzad.

12. Ha randizol valakivel, neki az exedről beszélsz

Jajj. Ezek után nem csoda, ha nem kerül sor második randira. Minden partnerednek előbb-utóbb megemlíted az exedet.... ez is azt mutatja, hogy „tele van” vele a fejed, minden gondolatodat uralja.

13. Ha van új partnered, képes lennél azonnal dobni.

Talán csak azért vagy vele, hogy megpróbálj felejteni?

14.Kémkedsz utána a facebookon.

Néha mindenki lecsekkolja az ismerőseit, de ha rendszeresen, naponta többször azt nézed, hogy merre járt, kivel és mit csinált, születtek-e új ismeretségei, az már kórosnak mondható.

15. Képtelen vagy romantikus filmeket nézni, érzelmes dalokat hallgatni.

Könnyekben törsz ki, ha bármilyen romantikus szál kerül eléd, egyszerűen képtelen vagy nézni-hallgatni anélkül, hogy komoly hatással lenne rád.

16. Online mocskolódsz.

Átfordulhat az eszement rajongásod: igen, csúnya dolgokat írsz róla, utalgatsz a közösségi médiában, idézeteket posztolsz, amiket bárki vele hozhat összefüggésbe.

17. Noha szakított veled, még mindig hajlandó vagy vele találkozni, együtt aludni, abban reménykedve, hogy meggondolja magát.

Nem fogja. Nézz szembe a valósággal: csak kihasználja a helyzetet. Ideje lenne elvágni minden szálat, megkezdeni a gyógyulási folyamatot, és esélyt adni magadnak a boldogságra – valaki mással.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280