Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Egyik legfontosabb folyónk, a 'szőke' Tisza költők, festők, művészek hadát ihlette már meg. Nem véletlenül, rengeteg kincset és szépséget rejt nemcsak a víz, de a part és a környék is. Itt az ideje felfedezni a Tiszát, szubjektív listánkon a mi kedvenceinket gyűjtöttük össze.

Felejthetetlen élmény, a természet lenyűgöző eseménye. Hallottad már a sötét erdőben messzire elhallatszó szarvasbőgést? Izgalmas éjszakai kalandra hívunk!

Bár a kánikulát már nehezen viseltük, a hosszú hétvégére érkező esős, rossz időnek sem örülünk. Ne keseredjünk, léteznek olyan izgalmas helyek, ahol kinn és benn is tartalmasan tölthetjük az időt!

A kánikula nem enyhül, úgy tűnik, még mindig érdemes víz közelébe menekülni! Sajnos a folyókkal sem árt óvatosnak lenni: csak a kijelölt szakaszokon fürödjünk, és mindig tartsuk be a biztonságos fürdőzés szabályait.

A kánikulai melegben ki ne vágyna a víz közelébe? Nemcsak a fürdés, de egy vízparti kirándulás is felüdülést jelenthet a nyári napokon. 4 olyan bájos kisvasutat mutatunk Magyarországon, ami víz közelében robog!

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280