Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Az örök kérdés: legyen-e szex az első randin?

Az örök kérdés: legyen-e szex az első randin?
2015
márc.
03

Túl hamar ágyba bújtál valakivel, rögtön az első randin? És vajon kihat ez a jövőbeli kapcsolatotokra? Nem biztos.

Az Y generáció gyorsan él és áttöri a szabályokat. A régiek már elavultak. Szabadok vagyunk és szeretünk a pillanatnak élni. A szex fontos része a sikeres kapcsolatnak, és minél előbb felméred, hogy összeilletek e az ágyban, annál jobb. Nem kell, hogy emiatt szégyelld magadat!

Bárkivel előfordulhat, hogy eltölt egy tökéletes estét valakivel, borozgatnak, vacsoráznak, majd az ágyban kötnek ki. Minden passzol, reggelre pedig nem marad más, mint a kellemes érzés, jól esik feleleveníteni az éjjel történeteket.

Van, hogy egy találkozásban ennyi van. Nem leszünk férj-feleség, nem gyötörjük egymást évekig, nem tudunk együtt szárnyalni- de együtt töltöttünk egy csodálatos éjszakát.

Manapság nem szeretünk sok időt áldozni semmire sem. Miért várnánk heteket azzal, hogy kiderítsük, megvan e köztünk a szexuális összhang? Egyáltalán nem törvényszerű, hogy ha az első randin szexre kerül sor, az a kapcsolat halálát jelenti. Valószínűleg se több, se kevesebb nem lesz abból a kapcsolatból, ami így indul. Pontosan annyi lesz belőle, amennyi abban a találkozásban rejlik.

A srácok nem szeretik túlbonyolítani a dolgokat. Ritkán vélik, hogy az a lány nem érdemel többet, aki már az első randin lefekszik velük. Valószínűbb, hogy egy fiú inkább még többet akar a jóból, nem? Amióta Évák és Ádámok népesítik be a Földet, bizonyára nem sok pasi mondta még, hogy „nagyon csinos csaj, mindenben olyan, amilyenre vágyom, de... mégis dobom, mert már az első randin lefeküdt velem".

Ha beindul a kémia, akkor beindul a kémia. Ha már az első randin képtelenség ellenállni a vágyaitoknak, akkor miért erőlködnétek? Sokszor esünk abba a hibába, hogy annyira meg akarunk felelni... kinek is? Másoknak? A barátainknak? Mi közük nekik ahhoz, hogy kivel és mivel töltjük az időnket?

Szóval, inkább tedd úgy, ahogy jólesik. Ha nem bírsz ellenállni, és úgy érzed, így lesz tökéletes az este, hagyd a csudába a buta „jó tanácsokat". Ha úgy érzed, hogy még nincs itt az ideje, akkor ne hajszold bele magad egy kalandba, mert tényleg meg fogod bánni. Te döntesz, senki más. Számos oka lehet annak, hogy vársz az együttléttel – erkölcsi, vallási, vagy csak simán, nem akarod annyira. Viszont van, amikor minden logikus magyarázat kevés lenne, annyira nem kérdés, hogy miként végződik majd az este.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280